Pin vymieňať v Specctra?

N

Nyar

Guest
Dobrý deň, som pomocou Orcad a Specctra. Nedávno som objavil PIN vymieňať v menu, keď som bol v umiestnení režimu v Specctra. Avšak to vyzeralo, že nemajú žiadny vplyv. Bolo by veľmi užitočné, že bolo možné vykonať PIN swapu na FPGA v Specctra a prenos zmien Späť na rozloženie. Tak môže mi niekto povedať, ako, aby to fungovalo? S pozdravom

Nyar by som poradiť, aby ste po štruktúrovaný proces, všetky zmeny, ktoré chcete robiť v netlist, by mali byť od schémy. Rovnako ako na teraz nemyslím si, že Specctra podporuje PIN swap. Vaše schéma odkaz prijatých tím pre vývoj skúšok, ak je z nejakého dôvodu si schému a umelecké diela sú rôzne, tak sa dostanete až na veľký neporiadok.

Dokonca súhlasím s centiago. Pin je možné vymieňať v allegro. Ale to je vždy lepšie, aby sa zmeny v schéme a import ntelist znovu.

Vďaka za vaše odpovede tak ďaleko. Nie som pomocou Allegro Avšak som pomocou OrCAD Layout. Môžete importovať trasu, umiestnenie a session súbory späť do OrCAD Layout, ale ja neviem, či PIN odkladanie dát je tiež v cene. Aj ja neviem, či brána informácia je vyvážaná do Specctra z layoutu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back