Pin a netlist problém, IC Station, Calibre PEX

S

seen25

Guest
Robím skontrolovať LVS a ukazuje OK ale keď sa snažím extrakt (PEX) nedostala exract prístavy v subckt v netlist.pex súboru.
v okne PEX dáva túto chybu
"UPOZORNENIE: nemôže nájsť mapu pre prístav na šablóne pre mobilné ZERODETECT"
NEBUDÚ prenesené z bunky.
"UPOZORNENIE: nemôže nájsť mapu na port B na šablóny pre mobilné ZERODETECT"
B NEBUDÚ prenesené z bunky.tak aj nemôže simulovať to, urobil som cez prístavy "Make Port" velenia a pomenoval ich ako v schéme,
boli obojsmerná, môže to byť problém?
alebo čo iného môže byť zle?

Hello seen25,

Stretol som sa aj tento druh otázok, pred.Možno obojsmerný port nedá rozpoznať.Môžete sa pokúsiť meniť s jedným smerovým port.

Môže byť užitočné.

Vďaka.

vďaka veterno, ale to nevyšlo,

Asi preto, že aj bez pripojenia k portu "myport" by mal mať čistý meno "/ myport"

inom mieste, já mať dva porty, povedzme Port1, Port2
nie sú navzájom prepojené, ani v schéme ani svojím usporiadaním, ale aj vzhľad pozri siete pripojené k nim majú rovnaký názov siete (povedzme čistý 101), je to divné, keď som odstránil všetky siete 101 z jednej cesty, a je nová sieť (teda bez 102), tentoraz krátke checker zistí, šortky (v aktívnom kontakte hovorí sieťok 101 & 102, aj keď som zmenil svoje čisté názvov), hoci nie je tam žiadny fyzický vzťah medzi nimi,
Potom som sa vypúšťa táto kontaktné dávať krátke chyby, krátke znovu nekontroluje, žiaden problém.

a znovu ohraničiť (bez kopírovanie z iných kontaktov, aby sa predišlo rovnakému problému)
dať zase nejaké krátkodobé problémy.
lvs a stále dáva OKPridaná potom, čo 47 minút:OK som pripravený nový layout a schematické s VDD a GND, vrátane prístavov, fungovalo to tentoraz
je to nějak divné, ak problém bol moc kolíky Ak si dobre spomínam správne, napríklad vo veľkých priemyselných vzorov s kadenciou aj prípravu jednotlivých blokov bez sily kolíky, vytvorenie buniek pohľad z rozloženia potom plánik a cesta je, teraz to vyzerá, ic stanica nemá takéto Napríklad funkcia pre usporiadanie buniek, prosím, tak ma opravte, ak im zle

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back