piezo elektrické snímače

J

jis

Guest
Ja som v núdzi piezoelektrický snímač .. mojím cieľom je merať tep srdca pomocou ju .. Snažil som sa o získanie srdcového rytmu pomocou senzoru získané od bzučiakom, butit does'nt pracoval uspokojivo: cry: ...... tak môže niekto prosím povedzte mi elektronických súčiastok alebo iných zariadení, z ktorého môžem získať piezoelektrický snímač s citlivosťou strednej ... Vďaka vopred .....

Prečo ma použiť infračervené LED pre meranie srdcového rytmu?

Ospravedlňujem sa, že neviem, ako používať IR LED na meranie srdcového tepu .. Môžete mi prosím vysvetliť podrobnejšie ...

Počítanie srdcového rytmu pomocou infračerveného vysielača a prijímača, nie je správna cesta. ale to funguje dobre, ak pracujete na študentský projekt. tam je veľa dostupných informácií o google, pokiaľ ide o srdcový tep snímanie pomocou infračervených senzorov. Môžete surfovať na internet. potom, ak nechcete nájsť dobré informácie, môžete ma kontaktovať. Ja vám pomôže. som urobil takýto projekt.

Dobrý deň, môžete použiť kapacitné mikrofón a batériu a jednoduché slúchadlo a jednoduchý zosilňovač a malú rúrku! pre jednoduché zosilňovače môžete použiť lm386 ... Najlepšie želanie Zelený strom

Snímač piezo (nie pípanie alebo signálom, ktorý má zabudovaný oscilátor) môže prevodovka a vibrácie vysokofrekvenčné zvuky. Ale srdce produkuje žiadne vibrácie a produkuje veľmi nízke frekvencie zvuku. Elektretový mikrofón (nie je kapacitný mikrofón, ktorý je podobný) sa zvyšoval na veľké poháre veko zdvihne srdcový tep veľmi dobre. Veko drží mikrofón ze by na nás doliehala kožu a blokuje niektoré zvuky na pozadí.

ahoj som skúsil CKT pomocou vysokú intenzitu a viedol LDR ... Iam mohli vidieť pulzy cez LED .. Ale keď som ho dal ako CLK PIC jeho nezistil CLK .. jeho nižšia ako medzná úroveň a snažil som sa zo zosilňovanie ale does'nt pracoval ... Takže môžete mi dať pls CKT, ktorý ste použili .. S pozdravom, JIS [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 23:24 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 23:19 - -------- [/SIZE] [/COLOR] Už som sa snažil dostať tepovú frekvenciu pomocou elektretový mikrofón a zosilňovač ... a ja havent dostal dobrý výsledok .. Môžete mi pls vysvetliť, prečo ste použili ucha telefón a potrubia ... Bolo by veľmi užitočné, ak post CKT pozdravy, JIS [color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pridané v 23:33 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 23:24 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Snažil som sa pomocou elektretový mikrofón, ale mám dobrý have'nt zmeny ..... CKT, ktorý som použil je nasledujúci: - * 4.7k odpor bol uvedený medzi Vcc a mikrofónom, a medzi mikrofónom Ang GND bol * spojovací kondenzátor 0.1uf slúži na pripojenie na MIC o / p k zosilňovaču (ic LM358). by som mal robiť niečo iné? čaká na svoju odpoveď týka, JIS

Ste sa zobrazujú kompletný schéma, takže neviem, čo si urobil zle. Tu je elektronický stetoskop, ktorý hrá do srdca prostredníctvom mobilnej uši slúchadlá a bliká LED:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back