pico druhý krok generátor

W

wwfieee

Guest
niekto nejaké odkazy / praxe na výstavbu pikosekundového generátor? alebo nevie, ako sa tieto obchodné krok generátory vychádza? im snažia vybudovať jeden z nich pod 1 nanosekúnd ochrannej známky, a krok je od 0 do 5V. Zatiaľ som len spravovať okolo 1.2ns. vďaka

Ahoj, som pracoval na pulzné kapely ZČU generácie a ja som navrhol riešenie, založené na konkrétne diódy, Krok zotavenie diódy. Táto zložka môže vytvárať čela krok menšie ako NS (môže dosiahnuť 100ps s vhodným dizajnom). To spočíva v ukladaní poplatkov v SRD s dopredu prúd potom vybíjanie ju spätný prúd. SRD prestane vykonávať veľmi rýchlo a je možné použiť túto vlastnosť vytvárať ostré kroky. Niektoré spoločnosti, ako pikosekundového Lab alebo Pulse Lab výskumu by mali ponúkať také produkty, myslím. Alebo sa môžete pokúsiť získať nejaké komponenty SRD, ale možno to nie je ľahké. Sa pozrieť na papiere z GHStauffer a JSLee a C.Nguyen. Dajte mi vedieť, či som kabíny pomoct. Veľa šťastia.

Ahoj, máte schéma na to, ako generovať impulz pomocou SRD? Snažím sa budovať krok generátor, a ja porovnajte ho s komerčnými pikosekundového generátorov. Vďaka. Nemohol som nájsť tie papiere ľudí ste spomenul.

Ahoj chlap, je mi ľúto, ale nemám schému alebo papier v práci. Rýchle výskum viedol ma k práci Generale popisujúce SRD a pulzu generácie na adresu Nasledujúci, http://www.medphys.ucl.ac.uk/research/borl/homepages/davek/phd/chapter5.pdf . Účinne v novinách som spomenutá už nie sú k dispozícii na webe, ale mali by byť na IEEE webových stránkach, ak máte prístup k nemu. Mali by ste nájsť schéma generátora krokom v tomto príspevku. Navyše som si, že niektorí ľudia vyvinuli UWB impulzov na CMOS technológiu ods MCML tech), ako v článku na tejto adrese http://www.ee.vt.edu/ ~ ha/researc...edieť o svojom návrhu postupu, mám záujem ...

obaja odkazy mŕtvy. Mimochodom, som prehliadania webu pre SRD celú noc a našiel niektoré celkom zaujímavé Infos. Zdá sa však, že nie je celý rad ľudí, ktorí zarábajú je. to robí, že je ťažké sa dostať niekoľko vzoriek na testovanie na. dúfajme, že som schopný zohnať nejaký, potom ho postaviť, aby sme otestovali jeho rýchlosť a čistotu kroku. väčšina z vykonaných prác sú založené na korenie simulácie alebo vysokého napätia kroku. Potrebujem kroky medzi -5 až 5V. medzitým sa snažím používať analógové spínače a uvidíme, či môžem zasiahnuť pikosekundového risetime. tak ďaleko, môj krok generátor len dotknúť 1ns ods 4,5) pomocou CMOS vyrovnávacej pamäte. usadiť sa je celkom dobrý aj keď menej ako 5ns.

Aká je vaša aplikácie? Naozaj potrebujete 5Vpp (alebo dokonca 10Vpp) amplitúdu? Vysokorýchlostné SiGe logika môže mať nárast / pokles o cca 50ps-100ps, ale iba na 800mVpp (ECL amplitúda).

áno i napríklad, že plné 5V švih. moja žiadosť je merať čas OpAmps riešenie.

Môžete použiť lavínové techniky na vytvorenie 200 až 400 psec pulzy v napätí až 15 voltov napríklad pozri h ** p / / www.reed-electronics.com/electronicnews/contents/images/323017.pdf ~ ~ dobj alebo h ** p: / / www.edn.com/archives/1994/052694/11di5.htm obaja sú ressurrections o veľmi staré techniky. Ide o Anthonyho

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back