PIC18F, Proteus a sdcard

M

MichelM

Guest
Dobrý deň, pred niekoľkými mesiacmi bol topiic poslaný na sd kartu, pic a Proteus. Súbor na Proteus bol simuláciu PIC18F prístup sdcard. Ale nemôžem nájsť to znova. Môže niekto pomôcť? Vďaka

Ahoj Iain, snažím rozhraní MMC kartu s AVR v Proteus. Som pripojenie celého projektu tu. Začínam RESET karty MMC správne. Ale keď som sa snaží INIT karty MMC, dôjde k chybe. Skontroloval som SPI signály na SPI debugger a ukazuje mi, že Posielam CMD1 správne SPI port, ale MMC odpoveď je vždy 0. Tiež jedu MMC karty a na 3.3V len AVR. Prosím, veď ma za to. Nandu

Ahoj Iain, snažím rozhraní MMC kartu s AVR v Proteus. Som pripojenie celého projektu tu. Začínam RESET karty MMC správne. Ale keď som sa snaží INIT karty MMC, dôjde k chybe. Skontroloval som SPI signály na SPI debugger a ukazuje mi, že Posielam CMD1 správne SPI port, ale MMC odpoveď je vždy 0. Tiež jedu MMC karty a na 3.3V len AVR. Prosím, veď ma za to. Nandu
RE: Mám rovnaký problém, že váš problém vyriešený? prosím, povedzte mi, či jeho vyriešiť. vďaka: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back