PIC12C509 IC a programátor (osoba) potrebné

O

oystek

Guest
Mám malý projekt, ktorý má obvod pre západkou na svete ľahké 1A s 50 mA Menovitý okamžité prepínanie. (Tlačiť na / push off) používa PIC12C508 04/SM. Ja potrebné, aby dávka 20 z týchto produktov. Môj problém je, že môj programátor (osoba) už nie je k dispozícii, kvôli zlému zdravie. Nemám schopnosti v oblasti mikrokontroléry alebo programovanie, ani nemám žiadne zariadenie. Potrebujem niekoho, kto môže dodať a program prístroje pre mňa pred uvedením na PCB. Mám HEX súbor. Je to všetko, čo sa požaduje, alebo mám hľadať nejaké ďalšie súbory? S pozdravom, Oystek

Ak máte HEX súboru, len si programátor (hardware), ktoré sa pripojí k PC a získať čipu naprogramované. Nezabudnite zámku kód tak, že spustí, ale nie je k dispozícii, aby si ju späť. Ak nemáte zámok, bude váš kód bude voľne k dispozícii pre každého, kto číta čip späť. Na zdravie

Dobrý deň, môžete vytvoriť programátor, ale je to jednoduchšie a vyžaduje menej času kúpiť hotové jeden. Vzhľadom k tomu, že ste PIC12C509 programovanie, si jednoduchý programátor PIC (sériový port a paralelný port, sú veľmi lacné, môžete tiež získať USB, ale možno o niečo drahšie). Nainštalujte si programátor software (v prípade, že softvér musí byť nainštalovaný) alebo použite, ak je to prenosné. Konfigurácia bitov nesmie byť požiadaný o, ako by mali byť v kóde, ale niektorí programátori vyžadovať znovu vstúpiť do nastavení bitov. V tomto prípade sa uistite, že používate rovnaké nastavenie ako v hex (pokiaľ môžete prečítať v hex súboru). To je najlepšie sa vyhnúť tomuto druhu programátor. Ako pranam77 uvedené, zámok kód tak, že nikto iný nemôže čítať a používať komerčne, okrem vás. Pozrite sa na PIC v miestnom obchode s elektronikou časti. Mali by ste nájsť, ak nie, môžete si ju on-line. Prečítajte si tento súbor, alebo manuálne, ktorý je dodávaný s programátorom (hardware), a tiež prečítať nápovedu v softvéri. Tie by mali poskytnúť jasné informácie. Ak nie, môžete sa vrátiť a požiadať tu. Dúfam, že to pomôže. Tahmid.

Ako asi 4013 IC? nie je potreba hex súboru:) A ešte vie "push - na" "push - off":)

Stačí, že Hex a programátor
Vďaka John modré, ale moje schopnosti sú na obale a mechanické konštrukcie stránku veci .. Nikdy som sa dotkol softvéru a programovania. Aj tak by sa z mojej hĺbky.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Príspevok pridaný v 12:08 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 11:59 ----------</span></span>
Vďaka za odpoveď Tahmid. Nemám žiadny softvér ani programovacie schopnosti a vybavenia. Pre tento projekt musím nájsť osobu, ktorá môže poskytovať služby (za poplatok samozrejme) Je možné, že tento projekt nebude opakovať. Mám aj iné projekty blíži, ktoré môžu potrebovať pomoc v rovnakých oblastiach. S pozdravom, Peter (Oystek)

stačí použiť trojvodičové Programmer 2 odpory a IC prog. exe, aby program jednoduchým spôsobom ŽIADNE pic IC sa jednoduchým spôsobom dohovoriť, ak váš počítač má port RS232 je jednoducho potrebné. hex súbor pic 508 je ľahko naprogramovať i len z troch vodičov a sériový port RS232 odpory väčšinou aréna potrebné, ak program z notebooku pic! tak jeho väčšinou len hlavné PC alebo notebooky vyrobené pred rokom 1994 treba odpory 220R {v sérii s RxTx tak pozrieť online na "RS232 kábel pic programátor priamo pomocou icprog.exe"

okruh je o niečo zložitejšia, než prvýkrát popísaná. Nechcel som, aby bahnitej vody príliš veľa informácií. Má 2 svetlá, režimov a 2 spínača. Jeden prepínač aretácia druhý je momentálna.

To by nemal byť problém, hex súbor potom zažiaril umiestniť IC, takže len dva drôty RS232 je potrebné Flash to pic 508 je jednoduchý nuron úrovni v Turíne, takže je ľahko blysol zo sériového portu a icprog študovať tam miesto a Fórum pre viac informácií stačí, aby RS232 9 pin LEED + 8 pin konektor a youll nájsť veľa informácií na fórach a icprog z celej siete

Prepáč, že som si všimol, že to hovorí PIC12C509 zaobchádzania by malo byť PIC12C508 tiež upozorňujeme, zariadenie som pomocou je SO8 povrchovú montáž časť.

môžete vystaviť svoj obvod tu? Napriek tomu ste hovoril, dve svetlá, prepínač režimov a dva prepínače si software, ktorý opisuje, ako potrebujete pre ovládanie osvetlenia so všetkým, vypínače. To je jediný spôsob, akým

[Quote = Takeshi-san, 836609] môžete vystaviť obvodu tu? Napriek tomu ste hovoril, dve svetlá, prepínač režimov a dva prepínače si software, ktorý opisuje, ako potrebujete pre ovládanie osvetlenia so všetkým, vypínače. To je jediný spôsob, ako [/QUOTE] Hi Takeshi: Mám už PCB. Už skôr som výrobok predáva. Mám kód. (Viac súborov) Proste potrebujem niekoho, kto vie programovať obvody pre mňa (PIC12C508 04/sm Jedná sa o SMD SO8 časti) alebo dodávky IC a program je.

Pre takéto potreby, by najlepším riešením bolo zachytiť niektoré vysoké škola alebo miestna HAM, choďte na osobu alebo inštitúciu, sa pomoci a dokončiť svoju prácu. Medzinárodná pomoc by sa mohlo draho nevyplatiť ako kuriéri ťažko poplatok, a to zasahuje do vášho zisku. Prosím skúste nájsť priamo v Adelaide juhu. To by malo byť možné a zjednodušuje život.

Získajte programátor naprogramovať pic ic Kontakt softwareshouse.com

[Quote = MVS šarm, 836635] Pre takéto potreby, by najlepším riešením bolo zachytiť niektoré vysoké školy alebo miestne HAM, choďte na osobu či inštitúciu, si pomáhajú a dokončiť svoju prácu. Medzinárodná pomoc by sa mohlo draho nevyplatiť ako kuriéri ťažko poplatok, a to zasahuje do vášho zisku. Prosím skúste nájsť priamo v Adelaide juhu. To by malo byť možné a zjednodušuje život. [/QUOTE] Vďaka za pomoc. Zistil som, že takú osobu a bude sa snažiť ho čoskoro. S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back