pic mikrokontrolér a mobilné

Y

youwakeem

Guest
ahoj, prosím vás, pomôžte mi, ako sa pripojiť na obr s mobilnou vysvetliť (poslať sms z mobilu na iný mobil potom pôsobí zaťaženie, ako lampy), prosím, daj mi obraz a bloková schéma a kód na mikro c ďakujem

Ďakujem tpetar môžete poslať mi vysvetliť na súbory WinRAR), kým môžem stiahnuť súbor Hank ste [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 10:40 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 10:39 ---------- [/SIZE] [/COLOR] ďakujem tpetar môžete poslať mi vysvetliť v samostatnom súbore (winrar), kým môžem stiahnuť súbor Hanka si [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 10:50 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 10 : 40 ---------- [/SIZE] [/COLOR] prosím pošlite mi (ako sa pripojiť do pic s mobilnou (nokia3310) a daj mi to, čo je zariadenie využívajúce a typu zariadenia a spínacieho schémy aj som veľmi ďakujem [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 10:59 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 10:50 - --------- [/SIZE] [/COLOR] prosím pošlite mi (ako sa pripojiť do pic s mobilnou (nokia3310) a daj mi to, čo je zariadenie využívajúce a typu zariadenia a spínacieho schéme som veľmi ďakujem vy

Tu si môžete stiahnuť všetko z odkazov, ktoré to, čo vám dávam, stačí použiť copy paste do nejakého textového editora.

Kód žiadne otvorené mikro ci neviem, kód daj mi nepodarilo, ja som to tak ľúto, ale môže mi poslať súbor na mikroúrovni c a okruhu na Proteus ďakujem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back