PIC, ktorý možno ladiť s PIC Kit 2?

B

bogie25

Guest
Ahoj, ja potrebovať pomoc, ktorú som kúpil pic Kit 2 debbug Express a mám 4 kindes PIC 16F877 s 887 a mám v pláne písať v C, ale niekto mi povedal, že by bolo nemožné, pretože aj debbug potrebovať špeciálny kompilátor pre môj Spesific pic. Viete niečo o tejto problematike? Čo potrebujem, aby program, vedľa pic Kit 2 debbug Express prichádza s MPLAB IDE. vďaka

PICkit2 je obmedzená verzia debugger. Nepodporuje všetky MCU, ale pomerne málo z rodiny x14. Či už kompilátor (alebo obyčajný ASM), ktoré používate je nutné nastaviť v MPLAB a konfigurovať nástroj pre ladenie, ako PICkit2. Mala by byť viditeľná v menu a zároveň zapojený do USB. BTW si PICkit2 DE prichádza s 16F Rada pre mini. Bavte sa. S pozdravom

Ahoj, ja som s použitím 16F877 s PICkit2, ale funguje OK, ak nechcete používať pull-up na PORTB. Ak máte kompilátor pre 16f887, dajte mi prosím vedieť, čo ste using.Like rád, že taky. Thx ZS1BFE

U verzie 8.0 s MPLAB PICkit 2 programy a debugs skoro všetko, čo robí ICD2.

Zatiaľ PICkit2 má dobrú schopnosť o programovaní väčšine PIC s pamäťou flash, Microchip pracuje na zlepšení ladenie. Nové ladenie podpora bude pridaná do budúcej verzii MPLAB. MPLAB V8.00 vydala pred chvíľou má dobrú beta podporu ladenia a PIC16Fs PIC18Fs. Obaja ICD2 a PICkit2 sú skvelé nástroje. :)

Dobrý deň, Rád vidím toľko replies.I podobné problém.U nemôže program HEX súbory vytvorené Pic C kompilátor 16F877 pomocou PICkit2 keď umožňujú pull-up na PORTB. Môže niekto poradiť mi na všetkých iných voľných kompilátorov C ...... Používam Pic C Lite. THX Na zdravie erasm@netactive.co.za Kapské Mesto SA

[Quote = ZS1BFE] Dobrý deň, Rád vidím toľko replies.I podobné problém.U nemôže program HEX súbory vytvorené Pic C kompilátor 16F877 pomocou PICkit2 keď umožňujú pull-up na PORTB. Môže niekto poradiť mi na všetkých iných voľných kompilátorov C ...... Používam Pic C Lite. THX erase Na zdravie (at) netactive.co.za Kapské Mesto SA [/quote] Mohli by ste skontrolovať nastavenie bitov? Uistite sa, že všetky bity sú nastavené správne, ani v softvéri alebo v programovací nástroj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back