PIC alebo ARM? - Poradenstvo potrebného

J

junglejenny

Guest
Ahoj, ja som navrhovaní nových produktov a hľadám na dva rôzne procesory. ARM7 TDMI (Samsung S3F441FX) alebo PIC 16F877. Jedná sa v podstate porovnateľné ceny, ale kde ARM by bolo v jeho najviac základnej forme, by PIC bežať naplno. Veľký problém pre mňa je však spotreba energie. Môj výrobok je napájaný z batérie a chcem ju spustiť tak dlho, ako je to možné. Čo panelu odporučiť? JJ

S3F441FX zdá sa 256 Flash, 8K RAM, 6x16-bitový časovač, a iba 19 I / O. F877 Už 8K Flash 368 byte RAM a 33 I / O + ADC a dostal vypínanie režime (subclock cez TMR1 a spánok inšt). Znížiť spotreba prúdu. Nie je relevantný pre váš dotaz, ale ARM majú porovnateľnú cenu s PIC ma prekvapilo. Majú úplne iné vlastnosti. Som si vedomý PIC ceny, objemu, ale nemajú predstavu o tom, ARM deriváty. I keď to záleží na množstve, aké je cena S3F441FX? Ide o [quote = junglejenny] Ahoj, ja som navrhovaní nových produktov a hľadám na dva rôzne procesory. ARM7 TDMI (Samsung S3F441FX) alebo PIC 16F877. Jedná sa v podstate porovnateľné ceny, ale kde ARM by bolo v jeho najviac základnej forme, by PIC bežať naplno. Veľký problém pre mňa je však spotreba energie. Môj výrobok je napájaný z batérie a chcem ju spustiť tak dlho, ako je to možné. Čo panelu odporučiť? JJ [/quote]

Ahoj, nám prezradí, koľko stojí ARM S3F441FX av akom objeme. Veľmi intresting sa, ak sú v rovnakej cenovej úrovni ako rodiny PIC16. S pozdravom, LTG

Ahoj všetkým ... ARM | | PIC No, to záleží .. z ... Čože? Chcete predávať vaše tovar? dobrý - ak si použiteľnosťou. na batériu kúpim, ak je batéria navždy

Ak máte voliť medzi PIC a ARM vyberte ARM. Tento UC je silnejší ako PIC, a bude viac škálovateľné. Má pwer spôsobov riadenia a mnoho výrobcov je pomocou tohto jadra. Katos PS Úplne súhlasím s Dainis, Ak máte kritické spotrebu aplikácie, pozrite sa na MSP430 Texas rodiny

Ďakujem všetkým za pomoc. Rozhodol som sa pre ARM. Jedným z hlavných dôvodov je, že vývoj pre ARM má oveľa menej času. Aj projekty, vždy majú tendenciu rásť. S ramenom, budem budúci kontroly pravopisu dizajn. K dispozícii je druhá časť môjho problému. Pozrite sa prosím, ak môžete pomôcť na: http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?p=195157 # 195157 mnohých ohľadoch vám všetkým. JJ

Ahoj všetkým, trochu mimo tému možná, ale pre mňa veľmi dôležité: Môžete mi prosím povedať, kde by som mohol dostať S3F441FX/S3F443FX čipy v malých množstvách (1-5ks)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back