D
dani
Guest
Dobrý deň všetkým, viem, že táto otázka bola požiadaná, toľko času na tento a mnoho ďalších fóra, ale nemohol som nájsť slušný riešenie, kdekoľvek .. My problémov je poslať differnet údaje o statickú IP listovať GPRS z roznych zdrojov súčasne. Chcem odoslať dáta cez MC35 Seimens GSM / GPRS modulom, ktorý donot majú jednoduché príkazy, ako je GPRS simcon 100 alebo Telit modulu robiť. Všetko, čo je TCP / IP stack postavená v roku a konvenčné na príkaz GPRS. Ako u + = CGDCONT ...... bla bla, čo som urobil tak ďaleko a devleped moje pochopenie pre riadenie je to, že .. Mám používať základné na príkaz definovať GPRS kontext a ďalšie nastavenia a používa dial-up okna programu vytočiť * 99 *** x # a pripojiť k inter netu. Takže musím písať kód pre PPP protokolu o mikroradiče strane robiť rovnakú úlohu thourgh mikrokontroléru. Si niekto niečo také urobiť skôr a možno Prosím, podeľte sa so mnou.? Beriem na vedomie, je správny .. / Hľadáte pomoc despretly .. Vďaka vopred .. a zabudnúť na moje angličtina ...: D Dani ...: idea: