PIC a MC35 pre GPRS Telemetria

D

dani

Guest
Dobrý deň všetkým, viem, že táto otázka bola požiadaná, toľko času na tento a mnoho ďalších fóra, ale nemohol som nájsť slušný riešenie, kdekoľvek .. My problémov je poslať differnet údaje o statickú IP listovať GPRS z roznych zdrojov súčasne. Chcem odoslať dáta cez MC35 Seimens GSM / GPRS modulom, ktorý donot majú jednoduché príkazy, ako je GPRS simcon 100 alebo Telit modulu robiť. Všetko, čo je TCP / IP stack postavená v roku a konvenčné na príkaz GPRS. Ako u + = CGDCONT ...... bla bla, čo som urobil tak ďaleko a devleped moje pochopenie pre riadenie je to, že .. Mám používať základné na príkaz definovať GPRS kontext a ďalšie nastavenia a používa dial-up okna programu vytočiť * 99 *** x # a pripojiť k inter netu. Takže musím písať kód pre PPP protokolu o mikroradiče strane robiť rovnakú úlohu thourgh mikrokontroléru. Si niekto niečo také urobiť skôr a možno Prosím, podeľte sa so mnou.? Beriem na vedomie, je správny .. / Hľadáte pomoc despretly .. Vďaka vopred .. a zabudnúť na moje angličtina ...: D Dani ...: idea:

[Quote = Dani] Dobrý deň všetkým, chcem poslať dáta cez MC35 Seimens GSM / GPRS modulom, ktorý donot majú jednoduché príkazy, ako je GPRS simcon 100 alebo Telit do modulu. Všetko, čo je TCP / IP stack postavená v roku a konvenčné na príkaz GPRS. Ako u + = CGDCONT ...... bla bla [/quote] Zvyčajne, ak modul TCP IP stack, to tiež má PPP protokolu, sú si istí, že vaše MC35 doesnt mať PPP protokolu? Ak to doesnt, musíte napísať svoj vlastný kód ppp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back