PIC 16F72 založené domáce UPS PIC zdroj Povinné kódu

J

jamil_tech

Guest
Drahý priateľovi, som si PIC 16F72 na domácej UPS PCB. Ale musím sa PIC 16F72 mikroprocesora kompletný zdrojový kód obvodu a LCD pre tento obvod pripojený obrázok. Ak je niekto mať kompletný technológie a zdrojový kód, prosím kontaktujte ma. Budem platiť za to. Vďaka Jamil

Vážení Jamil SB, sme tu nákup kompletný PCB s naprogramovať PIC16F72 ic. Tento typ PCBA sa skladá zo uvádzaný ako, 1-kompletný systém prepínania pomocou relé, atď, k udržaniu výpadku elektrickej energie a sila restore.which je pre UPS. 2-oscilátor výstup pre riadenie polomůstek FET. 3-odrezal nabíjania batérie, keď dosiahne svoju maximálnu voltov (14,4 V). 4-UPS v režime nízkej bat varovanie a vypnutie. 5-ochrana proti preťaženiu, UPS pri ochrane mode.to FET. 6-stav batérie monitoru s 5 LED diódami, v režime nabíjania týchto 5 LED diódy blikajú rovnako ako môžete vidieť v bunke Nokia fón screen.when účtujeme nokia mobilný telefón. Ak potrebujete len PIC16F72 alebo kompletný PCBA. Môžem zaslať. Asif Muhammad som PIC 16F72 na domáce UPS PCB. Ale musím sa PIC 16F72 mikroprocesora kompletný zdrojový kód obvodu a LCD pre tento obvod pripojený obrázok. Ak je niekto mať kompletný technológie a zdrojový kód, prosím kontaktujte ma. Budem platiť za to. Vďaka Jamil [/quote] [/img] [/code] [/quote]

Mám úplnú PCB a designu 16f72 UPS s hex kódu. Volám sa Aleem u mňa môžu kontaktovať na 9738103133.

[Quote = shakeel3442, 805689] Mám absolútnu PCB a designu 16f72 UPS s hex kódu. Volám sa Aleem u mňa môžu kontaktovať na 9738103133. [/QUOTE] =================================== ===================== Vážení Aleem, ako sala mu Alay Kum, musím PIC 16F72 založené domáce UPS PIC zdrojového kódu + PCB s LCD displejom schému, som z Bangladéša , tak ako by som schopný Zbieraj to?

Snažím sa komunikovať s vami niekoľkokrát. Ale neúspešný. By u plz tel mi, ako mám bránu tento projekt vďaka Firoz
mám kompletný návrh, prosím, kontaktujte harimelath@gmail.com dizajnu a technológie je HEX alebo zdroje vďaka Hari

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back