Philips Anubis-s DD dotaz na napájanie

M

marco antonio

Guest
Mám pochybnosti o napájanie, ako viete, môžete použiť 100 W žiarovka naložiť napájania a skontrolujte napätie. Urobil som tak a napätia bol správny, bolo disconected HOT kolektora. Ale keď som sa pripojiť znovu kolektora napätia som si je 130 V miesto 95V a TV doesnot vôbec. Moja otázka je napájanie v poriadku a ochrana funguje. Prosím, budem appreciatte vaše komentáre rgds marco

Musíte vedieť, že B + je len 95V pri zaťažení. Pohotovostná + B môže byť 112-115V, ale nie sú tak vysoké ako 130V, ako vo vašej situácii! Skúste spustiť TV stlačením niektorého z tlačidiel + alebo ch-ch, a potom sa meria + B. Ak váš televízor nedokáže bežať a moc LED bliká znamená to, že ste "over-volty" (x-ray), ochrana práce. Možno budete musieť skontrolovať / vymeniť VCC strop pre TDA4605 SMPS správcu alebo B + vyhladenie čiapky. Veľa šťastia ..

Tenda zmením de čiapky si uznanie, a to vďaka marco

Problém bol TDA4605-3 šťastne našiel som aj zmeniť. tv funguje. Našiel som TDA4605 som nahradil, ale nefungovalo to. Aká je diferencia medzi TDA4605, TDA 4605-3. Datasheet zobrazené iba tda4605. rfds Marco Antonio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back