Pfiípojka: Xilinx BGA niečo můžu pájku.

J

Jayson

Guest
Existujú nejaké špeciálne (adaptér) zásuvky, ktorá bude prevádzať Xilinx BGA balení s XC2S600E na PGA (že môžem letovať rúk) alebo QFP, alebo niečo, čo má prístupne vedie spájkované ručne?

- Jayson

h ** p: / / w * w.ironwoodelectronics.com /
h ** p: / / w * w.advintcorp.com /
h ** p: / / w * w.loranger.com /
h ** p: / / w * w.advintcorp.com / bgastart.html
h ** p: / / w * w.arieselec.com / produkty / LGA% 20BGA.htm
h ** p: / / w * w.methode.com / konektor / bga.htm

Tieto adaptéry sú pomerne drahé od 500 do 1000 eur viac, ale tie sú dobré pre prototypov.I kapacitné zaťaženie a kontaktné odpor zvýši sa využitie týchto adaptérov, ale ak si nie posúvať hranice so svojim návrhom, je to OK.

Igors

Alebo si skúste predal BGA doma.
Je nemecky, kto to urobil s elektrickým železa a horúceho vzduchu jednotky
V webside je v nemčine:
http://wwwbode.cs.tum.edu/ ~ acher / BGA / index.html

Ja nechcem, aby zvuk skeptický, ale nechcem to odporúčam, aby ste predávané BGAs doma.Dokonca s profesionálnym vybavením, že je niekedy veľmi ťažké spájkované týchto zlých chlapcov správne, najmä ak BGA má vývody 900 (guľa).

Igors

Existujú firmy, ktoré tam budú spájkované BGA pre mňa?Dám im jedno moje BGA balenie, dať im môj PCB a povedať im, kde spájkované BGA ich a oni
si to pre mňa?

- Jayson

Samozrejme sú.Ak potrebujete len jeden spájkované BGA,
nebudú príliš šťastný, ale môžete povedať im, že je to len test vzorky.Pokiaľ majú dobré vybavenie vysokej-rozlíšenie fotoaparátu, ktoré možno len prehľadať váš PCB a ručne zadať BGA s pozícii.V prípade, že nemáte potrebu t P & P súboru.

Môžete mi mená týchto spoločností?

Po druhé, je trochu mimo tému, ale koľko robí BGA spájkovacie stanice stojí?S kamerou a tepla profilovanie?Čo najlacnejšie jednom z týchto, že by mohol robiť Xilinx FPGA.

- Jayson

Mali by ste sa pozrieť na tieto spoločnosti vo vašej krajine.
Úprimne už neviem, koľko spájkovanie BGA náklady na vybavenie, ale majiteľ spoločnosti, ktorá je spájkovanie BGAs povedali mi, že P & P zariadenia (Siplace od Siemens)
stojí viac ako nová hornej línie Mercedes.

Igors

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back