Pevné WiMAX a mobilné WiMAX

G

gimseng_lau

Guest
Môže niekto poradiť mi rozdiel medzi pevnou a mobilný WiMAX WiMAX? a prečo majú také meno, ako je to?

V mobilnej verzii mobilnej stanice vysielať iba niektoré z subcarriers OFDM. Všetci sú synchronizované tak, aby celková skupina subcarriers všetkých užívateľov dorazí na základni súlade stanice.

Viem, že fixné WiMAX je založená na systéme OFDM modulácia, mobilné OFDM na druhej strane je založená na moduláciu OFDM tech "[size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Ale moja otázka sa okolo equipmets, je to rovnaké pre mobilné aj pevné WiMAX?

Mohli by ste mi prosím stručne ma: Čo je to differene medzi LTE a WiMax

LTE (Long Term Evolution) je 3,9 generácie, ktorá obsahuje premenné pásma (šírku pásma), od 1,25 do 20 Hertz Mega Mega Hertz a frekvencia rozdelenie je veľa kapiel okolo 900 m, 1900 m a 1700 m, že to, čo som študoval v mobilnej komunikácii tému. jej modulácie je OFDM (pre downlink) a SC-FDMA (jeden dopravca frekvencia Division Multiple Access použiť pre linku). WiMAX: nové technológie wi-fi a myslím, že to nie je systém, alebo generácie, ako ľudia hovoria. Je rýchlejší, myslím, že to ide až na 100 km (oblasť pokrytia), s vysokým dátovým tokom môže byť až 1 GB / s, ktorá je tak neuveriteľná, keď ur ur jazde autom u môžete použiť WiMAX, čo ur rýchlosť, ale až 120 km / s Hľadám o ur otázka príliš, a dúfam, že každý subjekt by mohol pomôcť. WiMAX je systém alebo aplikáciu, ako je GGSN a SGSN ktorý sa pridal k systému? a ako WiMAX pracujúci na 3,5 GHz bude rozhrania so systémom, ako je GSM alebo UMTS alebo LTE prácu v Mega Hertz! Ako budú rozhranie eachothers?

WiMAX je bezdrôtová širokopásmová štandard. Pevných a mobilných rozpráva o rozsahu prístupu. Pevné Wimax: Širokopásmové pripojenie rozsah je pevná. Analógia je bezdrôtové slúchadlo. Bezdrôtový router je príklad. Mobilný WiMAX: Širokopásmové pripojenie je možné vtedy, ak niekedy pôjdete. Analógia je mobilný telefón. Tata fotónu a bezdrôtové broaband je príklad.

V pevných WiMAX systému, veľkosť FFT zostáva opraviť, zatiaľ čo u mobilných systémov WiMAX, môže byť zmenená veľkosť FFT, tj škálovateľné OFDM techniky sa používajú v mobilnej WiMAX systému. Vzhľadom k tomu, dopyt užívateľov pásma sa zmení, bude veľkosť FFT tiež zmeniť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back