peak-to-peak hodnoty výstupu v poklese vyrovnávacej obvod, prečo?

F

flysnows

Guest
Pri simulácii na vyrovnávací obvod, zistil som, že špička-špička hodnota výstupu je nižšia ako na vstupe, môže mi niekto povedať dôvod, a to bude mať vplyv na výkon pamäti? vďaka.

Môžete mi prosím odošlite vyrovnávací obvod ... jedna hlavná vec je výstupný vyrovnávacej pamäte sa bude rovnať vstup len vtedy, keď je zisk 1 a tam mohol byť nejaký odpory a poklesy napätia v obvode, ktorý by mohol byť Tomu ale bráni ....

[Quote = flysnows] Pri simulácii pufru obvode, zistil som, že špička-špička hodnota výstupu je nižšia ako na vstupe, môže mi niekto povedať dôvod, a to bude mať vplyv na výkon pamäti? vďaka. [/quote] Myslím, že tam sú nejaké problémy v ňom. Neviem si testbench alebo obvodu. Avšak, mali by ste skontrolovať dynamický výkon a ďalšie špecifikácie toho.

Je to na železničné koľajnice vstupné / výstupné buffer? Ak nie, je konečná vstupné / výstupné napätie sa pohybuje.

Možno, že si DC obvod bod sa tá. zle, keď pošlete vstupný signál, skontrolujte tranzistory pracujú stavu.

Keď u pripojíte ur operačný zosilňovač v jednote konfigurácii, ktorá vytvára v pamäti, a keď dáte k prechodnému signál na kladný pól a odladenie výstupného signálu na výstupe, a to buď mali by ste sa dostať na výstupe prúdu takmer rovnakú amplitúdu ako vstupné hojdačka alebo len o niečo menej. Ak váš výstupný signál je ďaleko menší ako vstupný signál, potom sa s najväčšou pravdepodobnosťou si rýchlosť prebehu OZ je veľmi nízka, čo obmedzuje výstupný amplitúda signálu v porovnaní so vstupom. Môžete potvrdiť tým, že pichne prechodné signálu na vstupe s nižšou rýchlosťou, povedzme 100 Mb a pozrite sa na výstup amplitide. Takže, keď vidíte, že ur Výstupný amplitúda je rovnaká ako vstupná hojdačka na nižšej rýchlosti, ktoré potvrdí rýchlosť prebehu je problém. Môžete zvýšiť rýchlosť prebehu OZ vašou pomocou incerasing jednosmerného prúdu ovplyvnenia alebo znížiť záťaž kapacitné. Pls kontrolu niektoré zo svojich analógových designu knihu o tom, ako zlepšiť rýchlosť prebehu.

[Quote = flysnows] Pri simulácii pufru obvode, zistil som, že špička-špička hodnota výstupu je nižšia ako na vstupe, môže mi niekto povedať dôvod, a to bude mať vplyv na výkon pamäti? vďaka. [/quote] Ak je váš vstup je železničnej dopravy na železnici, nemôžete dostať výstup rovnaký ako vstupná eventhough ako vyrovnávacia pamäť, ak ur OZ jazdí na železnici operačný zosilňovač.

Myslím, že existujú dve možnosti. Po prvé, váš vstup alebo výstupy nie sú železnice na železnici. Po druhé, otvorené slučky zisk nie je dostatočne veľká, čo znižuje uzavretej slučky zisk a spôsobí chybu @ výstup. Viac informácií nájdete na nasledujúcich webových stránkach. http://www.maxim-ic.com.cn/appnotes.cfm/an_pk/1094

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back