PCW CCS: Návrat z funkcie zostavy?

S

SphinX

Guest
Ahoj, mám funkciu, ako je montáž, ktorá neplatné myfunc (void) {# asm "/ / my montážne linky" return "" return # endasm} Chcem vedieť, ako sa môžem vrátiť z funkcie zostavy. Snažil som sa __return__ našiel v manuáli. Ale to mi túto chybu a ako sa môžem vrátiť sa hodnota funkcie zostavy? Vďaka

a ako sa môžem vrátiť s hodnotou v zostave fungovať?
Dalo by sa definovať lokálne (alebo aj globálne) premenné v programe hovoria int8, môžete použiť 'c' v premennej v kóde inline montáž . Akú verziu používate? Zdá sa, že jednu aktualizáciu za týždeň (niekedy aj viac). - Jayson

[Quote = Pharaoh Egypt] Chcel by som vedieť, ako sa môžem vrátiť z funkcie zostavy. [/Quote] Nemyslím si, že sa môžete vrátiť hodnotu pri použití neplatné. Miesto: neplatné myfunc (void) To by malo byť niečo ako: int8 myfunc (void) [quote = Pharaoh Egypt] som sa pokúsil __return__ našiel v manuáli. [/quote] Podľa príručky správny príkaz je _Return_ len s jedným podčiarkovník na konci, a nie dva, ako ste napísal: __return__ [quote = Pharaoh Egypt] ale to mi túto chybu [/quote] Aké chyby? Zabudli ste písať. Tu je príklad z manuálu, malo by byť možné jednoducho využiť myslím. find_parity int (int data) {int count; # asm movlw 0x8, ktorý movwf počet movlw 0 slučka: xorwf dáta, w RRF dáta, f decfsz počítať, f goto slučky movwf _Return_ # endasm}

Môžem použiť funkciu _Return_ cf_read líniu int () {cf_data_tris = tris_d_in, output_low (cf_n_oe) [color = red] _Return_ [/color] = cf_data, output_high (cf_n_oe);} to funguje!

Dobrý deň, áno vedel som, prečo _Return_ nefunguje becuse som si v mojom kóde # CASE. a ja som písal _Return_ malými písmenami To je chyba, keby som použila # prípad, že by som mal napísať, že v hornej časti _Return_ písmenami becuse Ak ste hľadali. LST súbor v oblasti, tabuľke symbolov nájdete _Return_ veľkými písmenami. Ďakujeme vám za faraóna skúste Bye Egypta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back