PCI karta - ktorý z nich si poradiť?

M

mystery

Guest
Ahoj všetky, ktoré z nich si poradiť rozvoja PCI kartu? 1 -), či použiť Xilinx Spartan-II rodinu a vysporiadať sa s hlavnými cieľovými PCI? 2 -), alebo použiť PCI pripravený čip, ako čip QL5130 QuickLogic je? vďaka

Ak chcete pridať ďalšie logické prepojenie s ostatnými komponentmi, odporúčam vyskúšať - Xilinx FPGA - VHDL PCI jadro z mriežky.

Možno, že môžete požiadať o skúšobnú verziu PCI jadro od firmy Xilinx pre svoj dizajn.

Namiesto toho, aby výdavky na štandardné čipy a CPLD / FPGA pre lepidlo logiky na doske, je vhodné použiť FPGA pre oboch dohromady. Akú frekvenciou sa chystáš na PCI? Je vaša requirirement je jediný cieľ, môžete sa ľahko zmestí do rodiny Spartan-II FPGA. Možno budete musieť bojovať o niečo dosiahnuť 66 MHz, ak je požadované.

Ahoj, 1) ak sa snažíte použiť IP jadra potom Alter cyklón deivce môže byť lacná a najlepšou voľbou ... alebo PLX9054 + Spartan pre ťažké lepidlo logiky medzi PCI a druhú stranu FPGA ... 2) Pre PCI bridge (Host bridge, PCI PCI bridge) použiť štandardný availble čip .. ako je Intel, Tundra, PLX ...........

Ahoj chcem realizovať iba PCI cieľ, a môj autobus frekvencia bude 33 MHz

Xilinx jadro PCI prevedení je ľahké, ale musíte mať trochu skúseností.

PCI cieľ na 33 MHz, je ľahké dosiahnuť. Skúšal som PCI jadro z opencores.org a je to v poriadku na našej doske. Existuje mnoho ďalších voľne cieľ jadra na internete. Odporúčam vám vyskúšať synthesysing jeden z nich s nejakou ďalšie logiku chcete implementovať zmraziť zariadenie budete používať. PCI-32-33MHz je ľahko acheivable na Spartan-II rodiny. Môžete sa tiež pozrieť na iné, ako FPGA Alter Cyclone rodina je ako tom_hanks povedal

[Quote = it_boy] PCI cieľ na 33 MHz, je ľahké dosiahnuť. Skúšal som PCI jadro z opencores.org a je to v poriadku na našej doske. Existuje mnoho ďalších voľne cieľ jadra na internete. Odporúčam vám vyskúšať synthesysing jeden z nich s nejakou ďalšie logiku chcete implementovať zmraziť zariadenie budete používať. PCI-32-33MHz je ľahko acheivable na Spartan-II rodiny. Môžete sa tiež pozrieť na iné, ako FPGA Cyclone rodiny @ ltera to ako tom_hanks povedal [/quote] Vďaka it_boy Ako východiskový bod kúpim Insight Memec PCI dev kit

Dobrý deň it_boy, ste sa zmienil o mnohých PCI jadier na internete zadarmo. Mohli by ste mi povedať, miesta pre cieľové PCI iba jadro. To by bolo veľkým prínosom, Sul [quote = it_boy] PCI cieľ na 33 MHz, je ľahké dosiahnuť. Skúšal som PCI jadro z opencores.org a je to v poriadku na našej doske. Existuje mnoho ďalších voľne cieľ jadra na internete. Odporúčam vám vyskúšať synthesysing jeden z nich s nejakou ďalšie logiku chcete implementovať zmraziť zariadenie budete používať. PCI-32-33MHz je ľahko acheivable na Spartan-II rodiny. Môžete sa tiež pozrieť na iné, ako FPGA Cyclone rodiny @ ltera to ako tom_hanks povedal [/quote]

na opencores.org majú PCI bridge jadro, hľadám len PCI hlavnou cieľovou zdarma. -Sul [quote = OvErFlO] nájdete PCI otvoriť jadra na tejto stránke: www.opencores.org ... vstup do projektu ...[/ sekcii quote]

Cieľová PCI je podmnožina hostiteľského radiča. Môžete saperate Cieľ jadro z regulátora nemocniciach, ak sa pokúsite niečo. Mriežka poskytuje PCI-32 cieľovú referenčnú dizajn so zdrojovým kódom v Verilog tu. \\ Hxxp: / / www.latticesemi.com / products / devtools / IP / refdesigns / pcitarget.cfm Môžete si vytvoriť podobný jadro pre ďalšie FGA chcete.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back