PCB vo formáte pdf ...?

A

abdalla

Guest
Ahoj, chcem sa PCB v PDF formáte, ktorý sa vo formáte BMP ... Snažil som sa mnohokrát (screenshot.. Atď), ale rozsah bol poškodený? thx

Tlačidlom Uložiť ako jpg možnosť Acrobat profesionálnych potom pomocou mspaint okrem toho, že ako jpg bmp

[Quote = ehsanelahimirza] použite voľbu Uložiť ako jpg Acrobat profesionálnych potom pomocou mspaint okrem toho, že ako bmp jpg [/quote] THX je nejaké iné riešenie, pretože ja nemáte Acrobat profesionálne: (

Môžete nainštalovať Ghostscript zadarmo a Ghostview programov. Po otvorení PDF v Ghostview, môžete exportovať ako akýkoľvek druh formáte bitovej mapy (BMP, GIF, TIFF, PNG ,...), a dokonca vybrať rozlíšenie bodov na palec, aby zodpovedala vašej tlače (zachovať mierka) Odporučila by som, aby sa zabránilo stratových formátov ako JPG. Môžete tiež nutné nainštalovať pomocný "pstoedit" program. http://pages.cs.wisc.edu/ ~ ghost /

Dajte si pozor na zmenu mierky .. Raz som mal problém s PCB vo formáte PDF Najužitočnejšie formáte PDF. starať sa pri prevode Nandhu

Myslím, že keď skutočnej veľkosti PCB je vidieť na obrazovke, môžete použiť iba [color = blue] Print Screen [/color] na klávesnici, a výsledok uložiť vo formáte bitmapy s použitím [color = blue] mspaint [/color].

ZDARMA! Prevod do PDF z ľubovoľnej aplikácie jednoducho "Printing PrimoPDF ® tlačiarne - to nemôže byť jednoduchšie! Počas niekoľkých minút môžete vytvárať vysoko kvalitné PDF prevodom z Wordu, Excelu a prakticky akýkoľvek iný typ súboru pre tlač. * Úplne ZDARMA PDF Converter - nie len skúšobná verzia. * Tlač do PDF z prakticky ľubovoľnej aplikácie Windows ®. * Vytváranie PDF výstup optmized pre tlač, obrazovku, ebook, alebo predtlačovej prípravy. * No nepríjemné pop-up reklamy, žiadne registračné povinnosti - bez úlovku! * Vysoko kvalitná, ľahko použiteľná PDF Creator pre všetkých užívateľov. * New! Možnosť spojiť PDF súbory na konverziu. * New! Teraz podporuje Windows Vista. http://www.primopdf.com/

Ďalším rysom Acrobat Pro - v prípade, že obrazy v PDF sú bitmapy, potom môžete kliknúť na "Exportovať všetky obrazy" a vyberte bezstratovom formátu ako TIFF alebo PNG. Výstupné súbory sú zvyčajne pixel-perfektné, bez zmeny veľkosti a prevzorkovanie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back