PCB výnimka v kóde (Proteus)

S

stepho

Guest
Mám nasledujúci problém: Na začiatku mojej PCB projektu sa objaví nasledujúce výnimkou: "Výraz, ale očakáva), na adrese Line: 2, Char:.? 46 pokračovať v realizácii" Keď stlačím tlačidlo Nie moja začatia projektu normálne. Keď som stlačte tlačidlo Áno táto výnimka sa objaví znovu.

Roland sa pozerá do svojej krištáľovej gule, vidí, že je stále zamračené a hundre: "Čo softvér používate a čo sa snažíte urobiť" ?????

Používam protel Autium Desiner 6 verzia 6.6.7903. Ale tento problém je objaviť len jeden môj projekt PCB. Ďakujem vopred!

Čo je dobré, že lopta, ak je to oblačno potom? Čas na nový (alebo viac leštenie) nie je celý zmysel krištáľovú guľu, predvídať budúcnosť? J / K.

Tento projekt je pre mňa dôležité. Pls nie milenec so mnou.

I dont použiť protel tak nemôžete pomôcť, je mi ľúto. Ale v Cadstar v tejto situácii by som export súboru archívu a znovu ju importovať skontrolovať, že dizajn je správne, potom ísť od toho. Mohli ste chybu v schéme, môžete kopírovať / vložiť častí do iného schémy a preniesť ich do PCB vidieť, ktoré oblasti na schéma je chyba? Niekedy to až nájdem potulný komponenty.

Prečo sa jednoducho pozrieť na linky 2, 46 a charakteru určiť, čo je na tom zlého? "Nie Jock so mnou?" Myslíte si, jazdy na koňoch taky ???????

Aj tento problém vyriešiť. Bol som zlý vložiť obmedzenia v PAD smerovania.

Dobré pre vás a pravdepodobne sa budete cítiť dobre, má to riešiť ... Jedna vec, ktorú môžem povedať je, že niektoré nástroje majú výstrednosti, že nejasne vysvetľujú jednoduché problémy a to je pravdepodobne jedným z Protels ... Na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back