PCB návrhu sa dať súbory

K

krishna9k

Guest
Čo sú themanufacturing súbory pre dokončenie návrhu rozvrhnutie PCB?

Gerber súbory - ktoré sa používajú na výrobu photoplots, ktorý bude použitý vystaviť rady pre leptanie. Chýbať nebudú ani lepidlo vrstvu a vložte Gerbers masku vrstvy, ak budete mať dosku osadiť súčasťou pri montážnej domu. Súbory vŕtačky - Používajú sa k programu, stroje, vyvŕtajte otvory a cut (cesta), dosku. Vrták kresba - to je zvyknuté na zoznam špecifikácií a obmedzenia, ktoré chcete sledovať FAB a pritom rady. Všetky pokyny ste na fab, sú aj na tomto obrázku. Montážne výkresy - Ak sa chystáte niekto iný dal častí na palube pre vás, ak sú použité na zobrazenie zostavy domu, kam umiestniť časti. BOM - kusovníky zoznam všetkých dielov použitých na doske. Osadzovacie súboru - to sa používa v prípade, že montáž domu bude používať automatické stroje na miesto časti na doske. Montáž domu pomocou automatizovaných strojových zariadení môže tiež chcieť, ODB + + vo formáte súboru alebo súboru dosky na program, ich automatické Pick-a-mieste zariadenia.

Mám len pár položiek, pridať do zoznamu vynikajúce domu mačky. Ak robíte In-Circuit Test (ICT), možno budete potrebovať buď GenCAD alebo súbor Fabmaster v závislosti na tom, kto je vytváranie ICT príslušenstvo / Program. Tiež, ak máte nejaké programovateľné zariadenie, ktoré budete potrebovať, aby aj tieto súbory.

Môžete tiež dať samostatné vrstvy stackup s dielektrickým materiálom vrátane jeho hrúbky hrúbka medi vnútorná a vonkajšia vrstva môže byť pridané v Fabnote Ďakujeme a zdravíme, Atul

Ak si naozaj chcete vedieť všetky súbory objem výroby od návrhu PCB, môžete sa pozrieť http://www.freedomcad.com a vidíte všetky súbory väčšinu predstavenstva a montáž požadovaných obchody. Viem, že niektoré z týchto súborov sa nepožadujú iné rady a montovny, ale freedomcad mať úplnejší súbor výstupov medzi ostatné .... som pracoval ako návrhár pre viac ako 30 rokov a mám za sebou všetky tieto požiadavky, ako ....: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back