PCB lept razenie ..

M

meera83

Guest
Smiem vedieť, kde môžem kúpiť / získať PCB lept razenie .. Som si istý, s jeho 'meno .. Ja len viem, ako to je používané .. na medené doske, ktorá sa používa pre návrh PCB, na mieste, ktoré by rada zostala medi spájkovacie E & E komponenty, môžem umiestniť na lisovanie medi doske .. Po umiestnení všetkých miesto, ktoré chcú zostať medi, sa meď zaslané stroj, ktorý bude prať sa na strane druhej medi, že nemusím používať .. Potom sa doska medi byť videný ako PCB doska, že môžeme náš komponentov a spájky, že .. si ľudia Ukáž mi to razenie, ale spoločnosť už nepredával, takže nemám tušenie, kde by som mohol si to razenie ..

Obvykle pre prototypovania a pod región GHz sa používa FR4 rady. Mandi

Nemám možnosť používať iné metódy .. Táto úloha je daný môj nadriadený, opýtajte sa ma dostať lisovanie cenu cez internet ..

Váš druh popisu PCB lept, kde tlačiť, čo chcete na tabuľu a potom etch zvyšok preč s Chlorid železitý? alebo snáď ste po frézovaní / smerovacie stroj pre prototypy, sú k dispozícii za poplatok £ k, a vytvorí si prototyp dosky znížením nežiaduce medi preč?

Namiesto toho, ak hľadáte nízke náklady spoločnosti lept, tu niektoré adresy: hxxp: / / www.pcbproject.it/ hxxp: / / www.pcb-proto.com/ hxxp: / / www.top-TEC-pcb.com / eng / index_.html Dúfam, že to pomôže. Mandi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back