PCB krajiny štandardného formulára

H

hellen

Guest
Vážení fridends: Teraz hľadám vzor krajiny PCB štandard. kto by mi štandardy (okrem IPC-SM-782), alebo sa so mnou podeliť? Vďaka! : P

Ak je súčasťou je štandardnou súčasťou balenia, ja používam to, čo je v knižnici CAD systému, keď mám vytvoriť odtlačok Aj po vyrába sprievodca-line v listoch. PD [quote = Hellen] Vážení fridends: Teraz hľadám vzor krajiny PCB štandard. kto by mi štandardy (okrem IPC-SM-782), alebo sa so mnou podeliť? Vďaka! : P [/quote]

[Quote = Hellen] Vážení fridends: Teraz hľadám vzor krajiny PCB štandard. kto by mi štandardy (okrem IPC-SM-782), alebo sa so mnou podeliť? Vďaka! : P [/quote] možno získať ďalšie informácie z http://www.pcbstandards.com , ale IPC odporúčania sú väčšinou logické a najlepšie zdokumentované. Ak si nechcete nasledovať normy, potom môžete samozrejme použiť vlastné, ako je manufacturer_type_pins_shape_packageno PH_24_400mildil_phso24 ako najväčší problém zistíte, že väčšina výrobcov používa vlastný spôsob používania názvov u balíčkov, takže 14_SOIC Philips, nemusí byť rovnaká ako u TI. : R

Našiel som tu dnes. h ** p:. / / www.trax.co.za/IPC/IPC-SM-782A (L) PDF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back