PCB dizajn pre PIC Development Kit (PIC16F84)

T

Thayas

Guest
Ahoj, chcem vybudovať vývojový kit pre PIC16F84. Im teraz hľadá pre návrh dosiek plošných spojov. mohol niekto pomoct .... Vďaka S pozdravom Thaya

Prejsť Hľadať KRMIVO v Google, dostanete PIC16F84 Development Board

Ahoj priateľ .... Wat ŽP presne hľadať ...... Ak je u potreba navrhnúť ur PCB Skúste tento softvér môže byť ... Pomôže PCB Sprievodca 3.5 Pro Popis: Sprievodca PCB 3 je výkonný balík pre vytváranie jednostranné a obojstranné dosky plošných spojov (PCB). Poskytuje ucelený rad nástrojov, pokrývajúce všetky tradičné kroky vo výrobe PCB, vrátane schéma, schematické zachytenie, súčasť umiestnenie, automatické smerovanie, Kusovník správ a generovanie súboru pre výrobu. Okrem toho, PCB sprievodca 3 ponúka množstvo šikovných nových funkcií, ktoré sa vysporiada s strmé krivky učenia zvyčajne spojené s balíkmi PCB. http://rapidshare.com/files/19276971/pcbwpuwbb.rar heslo: 4shar1ng

Ahoj Thayas, myslíš PCB obvodu alebo PCB softvér? Ak chcete, obvod nájdete v tomto ... Ak chcete, softvér, použiť Eagle softvér.

Potrebujem obvodu iba. Priatelia, som sa vytvoriť jednoduchý obvod pre testovanie PIC16F84. ale ja som nedostal žiadny výstup prom pic kolíky. aj pripojenie VDD, MCLR na 5V.VSS k zemi PIN, používať 4MHz kryštálu, dva 22pF SPP OSC1, OSC2.aND napísať jednoduchý kód dostať signál z RB1.its fungovať v Proteus simulátore. Plc, môže niekto pomoct

Použite 10K odpor medzi MCLR a 5V pridať 0.1uF SPP po moci a GND pinov PIC pozrieť do sekcie na stiahnutie vo formáte PDF na súbor s názvom Rýchle piadivka projektu, má schéma a zdroj pre blikajúce LED na 16F84A

Ak sa pozriete na Microchip webe si môžete stiahnuť Gerber súbory pre väčšinu z ich vývojové kity.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back