PCB design softvér pre začiatočníka

P

popat_panjaru

Guest
Ahoj všetkým mám jeden obvod, v ktorom som použil jeden mikrokontrolér Teraz chcem, aby jeho PCB Layout kompletný zelené maskovanie môže niekto mi poslať informácie o PCB softvér ???... ktorý z nich je lepší a ako sa môžem najlepšie s týmto softvérom? .. Aký je postup krok za krokom, aby sa môj PCB kompletný? ... môže niekto pošlite mi odkaz na stiahnutie? Popatlal Panjarawala

Allegro vám pomôžu dokončiť návrh dosiek plošných spojov

čo je allegro? .. môže u plz veď ma vo zvyšku vecí? .. dokončil svoje PCB Design naliehavo pre mňa Popatlal Panjarawala

Dobrý deň, ste hardwarový inžinier hľadá bezplatný nástroj designu PCB položiť svoj obvod? Existuje veľa freeware nástrojov pre návrh PCB k dispozícii, Google vyhľadávanie reťazca povedal: "freeware PCB nástroj" v bare Google, dostanete niekoľko nástrojov, neskôr sa snaží preskúmať možnosti, pomocou nástrojov PCB k dispozícii a navyše skontrolovať výstupný formát gerbers ktoré môžu byť zaslané vo formáte rs274x. Pred štartom prejsť článok poslal anonymous_ricky a postupujte krok inštrukcie v detailoch, ak budete potrebovať vysvetlenie len po ur otázku v tejto téme, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém, všetko najlepšie .. Mimo to tiež skontrolovať túto stránku http://en.wikipedia.org/wiki/Printed_circuit_board To by mohlo pomôcť do istej miery. S pozdravom Ramesh

im nie profesionálne vyzerajúce položiť moje PCB bt ... IMA posledného semestra študent a práve začínajú učiť návrhu PCB ... to je dôvod, prečo im žiada každého, kto plz pošlite mi detaily, ktoré, ako nakresliť PCB v Orcad, alebo ktorý PCB je najlepší nástroj? ... Každopádne vďaka za ur suggession .. Popatlal Panjarawala

Ahoj, nespomenul nikde v tejto téme o u v prvom place.Its náročná úloha pre vás štart a až do konca. S pozdravom Ramesh

Najjednoduchší 4 U bude šprint dispozície 5 až 2 vrstvy. Dokonca je to veľmi lacno kúpiť. U môže naučiť počas niekoľkých hodín.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back