Patch anténa vyžarovací diagram problém.

A

Anantha

Guest
Ahoj všetci,
Snažím sa design anténa s dielektrikom vzduch pre šírku pásma 500 MHz do 3,5 GHz.Anténa rezonuje na 3,8 GHz, ale nie je ešte uzavreté.

Žiarenie vzory sú pripojené prostredníctvom tohto emailu.Ako vidíte, je výrazný náklon v nadmorskej antény v jednom smere, že nie som schopný pochopiť.
Mal som rovnaký problém so širokopásmovým námestí anténa rovnako.Čo nechápu, je bez symetrii vzoru, keď konštrukcia je úplne symetrické.

Ako môžete vidieť na prílohu, jej kruhová anténa s parazitné prvok na vrchole.Parazitné prvok slúži na zvýšenie šírky pásma.Snažil som sa odstráni parazitné prvok, ale antény vzor je presne rovnaká, aj vtedy.Jeho dostával do prenosovej linky (anténa nie je uzavreté).

Má niekto nejaké nápady, prečo sa to deje?
Vážime si akýchkoľvek postrehy.

Anantha.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

môžete mi pls poslať vaše anténa. HFSS súborZnie 1 minúta:môžete mi pls poslať vaše anténa. HFSS súbormy e mail id je sengar_vijay (at) yahoo.co.in

Ak je to možné zverejňovať svoje vzory design alongwith môže byť aj môže pomôcť, ako som urobil podobnú prácu pred

Hey Guys,
Vďaka za ponuku pomoci, ale zníženie výšky substrátu vyriešiť môj problém nerovnomerné vzorov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back