Patch anténa pre RFID

A

abhishek.vnit

Guest
Ahoj všetkým,
Já jsem v súčasnosti projektovanie anténa pre 2.45 GHz ..Potrebujem designu s anténou ako malé veľkosti je to možné a ako je možné získať vysoko ..
Budem pomocou microstrip náplasť anténu.Pre 2,4 GHz,
čo je polovica vlnovej dĺžky je apprx.125 mm ..Je potrebné, aby opravy rozmerov musí byť cca.rovná sa táto hodnota?
Videl som niekoľko príkladov, kedy rôzne opravy tvary boli navrhnuté tak, aby sa zníženie veľkosti ..(Technik, ako je skladací) ...To sa mi diviť, čo RFID, ktoré sa používajú ..Ak sa používa anténu s dĺžkou (rozmery) o 5 cm!Tiež som prišiel k záveru, že dielektrické dielektrická musí byť vysoká (~ 10) na zníženie veľkosti ...Mojím cieľom je, aby vyšetrila, ak patch anténa rad veľmi malé dĺžke (asi 1 cm) by mohol byť použitý k ovládnutiu vonkajšieho RF výkon.
Bolo by veľmi užitočné, ak ktokoľvek z vás by mohol smerovať k dokumentmi, kde konštrukcie malých antén pre 2,4 GHz je given.I bych si patch anténu o veľkosti menšej ako 1 cm, ktorý pracuje na 2,4 GHz ..i to, že pomocou vysokej dielektrické zavedie impedancia príslušných problémov, ale já som mohol robiť krmivo s vysokým bodom impedancia.Mohli by ste upresniť o tomto?
Poďakovanie vás.
Abhishek.

Ahoj
Čo polarizaci antény by mal mať?Mám designu aj microstrip antény pre 2,4 GHz, ktorý bol kruhový polirazed.Čítal som niekoľko článkov,
vzpomínám si, že niektoré z nich len vyšetrovala túto tému (menšia veľkosť) sa najčastejšie používa ako skladacie máte uvedené.Budem sa snažiť nájsť počas tohto víkendu.Ale čo som si niektoré z ďalších parametrov antény zhoršila.Ako ste na ceste sa zmienili, substrát používať ovplyvňuje veľkosť.Dielektrická konštanta, ktorá sa uyou používate?

S pozdravom
Bruno

Vysoká dielektrická konštanta, ktorá vedie k menšej dipól znamená najviac energie je obmedzená na dielektrické, toto redukuje žiarenie.Ste-li proti základným trade-off ... menšie anténa znamená menej žiarenia.

Som použil tento dielectrically naložené ANT-916-JJBRA antény na 900 MHz.Fungovalo to dobre.Mali by ste byť schopní nájsť alebo vytvoriť podobný jednej na 2,4 GHz.Je nejaké super vysokú dielektrické puk po konci drôtu, výrazne skracuje dĺžku.http://www.simplesolutions-uk.com/shop/20/23/30/index.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back