B
blekot
Guest
Už ste túto software pre návrh mikropáskového filte? Ak niekto túto nabitý program, budem vďačný za nahranie jedného f * p server, a zašlite mi mailom odkaz. Všetky info veľmi vítaný. : Smile:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skúste sonet alebo Genesys ..., v týchto nejaký príklad ...On 2002-03-24 14:12, HMX napísal: Ja som navrhol niektoré filtre Parfil verzií Windows, ale používa sa len pre pôvodný návrh, potom optimalizovaný MWO. K dispozícii je tiež chyba, ak používate metrických jednotkách, konečná podoba filtra navrhnuté Parfil budú skratové dĺžkou podzemné priechody (ak sú použité v filer design) sa v milimetroch, ale palce! Takže môj návrh je použiť tento program pre prvotný návrh a potom len ladiť s MWO, alebo použiť Genesys pre obe vykonania krokov. Tu si môžete stiahnuť tento prog ako wavecon.zip z adresára HMX na FM1. Na víkend môžete použiť verejnú heslo, ak nemajú stály prístup. [Táto správa bola zostavená: HMX dňa 2002-03-24 18:44]