paralelným káblom Xilinx rýchlosť

B

buenos

Guest
Ahoj, ako nastaviť kábel rýchlosť káble paralelne v Xilinx vplyv? Nainstaloval som novú ISE a využíva vyššiu rýchlosť sťahovania, než staršie verzie, takže teraz mám paralelný port nepodarí vždy pri sťahovaní. Zmenil som z ISE 7,1 - 8,2. mrzne, ale aj tenké, pretože k jeho paralelný port.

IMPACT by mal mať aspoň dve možnosti paralelného kábla. S najväčšou pravdepodobnosťou budete chcieť použiť paralelný kábel "III" nie "IV". S káblom pripojený, môžete ID čipu? Ak áno, potom je port rozhranie je v poriadku. Vplyv má nepríjemný rys zaťaženia prístavu, ak sa pokúsite pripojiť k čipu bez cieľovej doske napájania. Akonáhle je port zatvorený, len oživenie ukončiť IMPACT nástroj a reštartujte ho. Aspoň raz týždenne, som si dosky z našich GIF oddelenie, ktoré technici tvrdia, nebude program. Najviac práce mi po čisté zapnutí. Skúste nasledujúce: 1. Začiatok IMPACT a overte, že vaša voľba je kábel paralelný kábel "III". 2. Koniec dopad. 3. Pripojte kábel JTAG a silu vášho nového fóra. 4. Začiatok IMPACT a ID čipu. Ak je ID prejde, pokračovať v programovaní. Ak sa nepodarí ID, vráťte sa do kroku 2. ----- Steve

Môžem ID reťazca čipy. Raz som sa identifikačný kód slučky z 10000, ale po 876, to saaid: ERROR. Takže myslím, že paralelný port je zlý, alebo jednoducho nie je dostatočne rýchly. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] tohle zamrzne vždy pri programovaní. i setted do frekvencie, ale stále. thte priebehu nebol pomalší.

Aký typ paralelný kábel máte? Ak sa to používa tie hrozné lietajúce spoje, potom to môže byť trpí zlou integritu signálu na TCK, ako sú pozemné odraziť alebo zvonenie. To je bežný problém. Môžete byť schopní to napraviť tým, že pridá sériový odpor (možno 100 až 300 ohmov) na drôt TCK, alebo možno všetky štyri signálové vodiče. Pred niekoľkými rokmi, že trik pracoval pre mňa paralelným káblom Xilinx. Nenašiel som spôsob, ako zmeniť rýchlosť paralelným káblom Xilinx. "SetCableSpeed" dávky parameter Zdá sa, že nemajú žiadny vplyv. Ak je však problém integritu signálu, potom zmena kábel rýchlosť pravdepodobne veľmi nepomôže.

Mám paralelný kábel -4. jeho 2m. Keď som sa chybové hlásenie, hovorí sa, že chyba čítanie paralelný port.

Ak chcete zmeniť paralelný kábel IV rýchlosť IMPACT, kliknite na ponuku "Output", potom "Cable Setup". Som pomocou ISE 9.1, vy je pravdepodobne podobný. Z paralelný kábel IV k doske FPGA, používate plochý kábel 15 cm, alebo jednotlivé drôty lietanie? Presvedčte sa, či je FPGA M0, M1-M2 kolíky sú stanovené pre JTAG. Konfigurácia niekedy pracuje s režimom kolíky nastavené inak, ale niekedy je to nevyspytateľné, alebo zlyhanie zvláštnym spôsobom. Ak všetko ostatné zlyhá, spýtajte sa Xilinx: http://www.xilinx.com/support/clearexpress/websupport.htm

15 cm plochý kábel. programovanie pracovali minulý týždeň, len raz som mal problém. Včera to nefungovalo vôbec, sa novo inštalovanej ISE8.1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back