paralelný port max aktuálne drezu / výstup

D

david90

Guest
jak moc je aktuálne paralelného portu dodanie alebo umývadlo?

Citácia:

Výstup z paralelného portu je zvyčajne TTL logické úrovne.
Napätie úrovne sú jednoduché.
Súčasný môžete drezom a zdroj sa pohybuje od prístavu k prístavu.
Most paralelné porty vykonávaný ASIC, môže klesnúť ku dnu a zdrojom asi 12 mA.
Avšak to sú len niektoré údaje prevzaté z dátových listov, umývadlo / zdroj 6 mA, Zdroj 12mA/Sink 20mA, umývadlo 16mA/Source 4mA, umývadlo / zdroj 12 mA.
Ako môžete vidieť, že sa líši pomerne bit.
Najlepšie stávky je použitie bufferi, takže minimálne prúd odoberajú z paralelného portu.

Ak necasary alebo si nie ste znepokojený poškodzovanie vášho paralelného portu moc majte na pamäti, viac dátových liniek paralelného portu môže byť viazané dohromady zvýšiť množstvo súčasných môžete zdroj,
aj keď musí byť úplne istí, že tieto linky sú vždy 1, alebo že sú chránené, aby sa zabránilo dióda jednotlivé dátové linky od skrat na seba.Ako bolo uvedené v predchádzajúcom zamestnaní, nárazník je vždy najlepší nápad.
Naposledy upravil Sceadwian na
07. novembra 2005 8:10, 1 upravený čas celkom

Myslím si žiadajú o portu na zadnej strane počítača.
Ak váš port IEEE kompatibilné, potom štandard IEEE 1284-2000 praví toto asi Level 1 Zariadenie:8.3.2.1 Driver požiadavkya) Vodiči musia pracovať v nominálnej 5 V TTL úrovniach.b) otvorený obvod high-úroveň výstupného napätia nesmie byť väčšia ako 5,5 V.c) otvorený obvod low-level výstupné napätie nesmie byť menšie ako 0,5 V.d) Vysoká-úroveň výstupného napätia musí byť aspoň 2,4 W na zdroj prúdu 0,32 mA.e) low-level výstupné napätie nesmie byť vyššia než 0,4 W v drezu prúdom 14 mA.f) Pull-up odpory, ak sú prítomné, nesmie byť menšia ako 1,8 kΩ ± 5% pre kontrolu a stav signálu, a nie menej ako 1,0 kΩ ± 5% u dátových signálov.g) Obvodný a zbloudilý kapacitné nesmie prekročiť 50 pF zo nekompenzovaného kapacitné.
Dodatočné kapacitné môže byť kompenzované tým, že dodatočné zdroje a umývadlo prúdy vnútri ovládača a napájanie.A toto asi Level 2 Zariadenie:8.3.3.1 Driver požiadavkya) otvoreného okruhu high-úroveň výstupného napätia nesmie presiahnuť 5,5 V.b) otvorený obvod low-level výstupné napätie nesmie byť menšie ako 0,5 V.c) dc steady-state, high-úroveň výstupného napätia musí byť aspoň 2,4 W na zdroj prúdu 14 mA.d) dc steady-state, low-level výstupné napätie nesmie byť vyššia než 0,4 W v drezu prúdom 14 mA.e) Ovládač výstupná impedancia (RO na

obr. 34) je 45 55 Ω, jeden-polovica skutočného vodiča VOH mínus VOL napätia (VOH a VOL sú skutočné namerané napätie výstupné zariadenie).
To spôsobí, že vodič si vytvorili dopadajúcej vlny mierne vyššia ako jedna polovica VOH-mínus VOL amplitúdu do nekonečne dlhých 62 Ω vedenie, ako sa meria na vodičov / kábel rozhrania, priechodov v oboch smeroch.f) Vodič zabil sadzba bude 0,05 0,40 W / ns.
Hodnoty položiek e) af) sa meria na konektore pin pod zaťažením.Celá vec:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=84206

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back