Paralelný odpor kalkulačka

H

Hot Wire

Guest
Vie niekto, kde môžem stiahnuť nasledujúce kalkulačky. Počíta dva rezistory paralelne so zreteľom na konečnú hodnotu odporu a nastavenia vyžadujú (napr. E12) 1) I vstupný odpor, ktorý potrebujem. 2) Aj vstupný odpor, ktorý má byť použitý E12 3) kalkulačka mi dáva najbližšej dve hodnoty rezistorov žiadam, aby paralelne na dosiahnutie požadovaného odporu (alebo najbližší možné). Vďaka vopred.

Stačí vložiť vzorce v hárku programu Excel pomocou Vášho zadania a U dostane požadovaný výsledok.

stačí napísať ac kód ........ uložiť odpor hodnoty zodpovedajúce nastavenie v poliach a použiť všetky hodnoty odporov v kombinácii a skontrolovať minimálny rozdiel medzi hodnotou získanou a požadované hodnoty .........

[Quote = pankajdudulwar] Stačí vložiť vzorce v liste Excelu s vašej špecifikácie a U dostane požadovaný výsledok. [/Quote] pankajdudulwar Ste si istí, že Excel bude fungovať všetky kombinácie a permutácie, aby mi najvhodnejší? (Pýtam sa na dve hodnoty rezistorov Nežiadam výpočtu.) [Quote = A. Anand Srinivasan] AC stačí napísať kód ........ uložiť odpor hodnoty zodpovedajúce nastavenie v poliach a použiť všetky hodnoty odporov v kombinácii a skontrolovať minimálny rozdiel medzi hodnotou získanou a požadovanú hodnotu .........[/quote] A. Anand Srinivasan Nechcem znovu vynájsť koleso. (Otázka sa opýtať Vie niekto, kde môžem stiahnuť nasledujúce kalkulačke. Viem, že existuje na internete, ale to bolo odstránené. Nemohol som si ho stiahnuť.) Mimochodom existuje veľa programov, ktoré by mohli byť napísané v rôznych jazykoch.

[Quote = Hot Wire] Vie niekto, kde môžem stiahnuť nasledujúce kalkulačky. Počíta dva rezistory paralelne so zreteľom na konečnú hodnotu odporu a nastavenia vyžadujú (napr. E12) 1) I vstupný odpor, ktorý potrebujem. 2) Aj vstupný odpor, ktorý má byť použitý E12 3) kalkulačka mi dáva najbližšej dve hodnoty rezistorov žiadam, aby paralelne na dosiahnutie požadovaného odporu (alebo najbližší možné). Vďaka vopred. [/Quote] Tam bola diskusia o sci.electronics.basics diskusných pred chvíľou. Podarilo sa mi vyhrabať to: HTH, Hrvoje Bratanic AKA Shuckey AKA Crtowat AKA No-Fun

Jednoducho design aplikácie vo VB s vopred definovanými hodnotami odporov. Program by mal vybrať najlepší a nearst k dispozícii hodnoty odporov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back