Palmprint uznanie MATLAB kód, urgentné

S

shimaa_3011

Guest
Zdravím všetkých Som v tejto skupine, mám projekt systému na rozpoznávanie Palmprint, a ja som si toľko o to a ja som pochopil, ale ja čelia niektoré problémy v počiatočnej programovanie, potrebujem pomoc pri predspracovanie fáze určiť oblasť záujmu v Palm image. Je tu niekto mi môže pomôcť. Poznámka môj kód je v prostredí MATLAB. vďaka

Musíte byť konkrétnejší. Mohli by ste prosím, daj nám väčšiu popis projektu? Máte nejakú image vzorky? ktorú časť ruky chcete oblasť záujmu, aby k analýze, že?

Ďakujeme za váš záujem projektu je, aby sa pomocou rozpoznávania identity Palmprint. vstup systému je obrazy na dlani a musíme získať v oblasti interrest z toho ako je zobrazený na nasledujúcom obrázku. Táto technika je nasledovné: Krok 1. Použiť dolnej priepuste, ako gaussian vyhladzovanie, k pôvodnému obrázku, je prah, TP, slúži k prevodu stočil obraz na binárny obraz, Krok 2. Získať hranice medzier (Fx, Fy), medzi prstami pomocou sledovania hranice algoritmus (pozri obr c) .. Krok 3. Spočítať tangens dvoch medzier. Nech (x1, y1) a (x2, y2), je každý bod (F1x, F1y) a (F2x, F2y), resp. Ak je linka okolo keď tieto dva body spĺňa nerovnosť (Fiyj> = mFixj + c) pre všetky i a j (viď Obr. D), potom riadok (y = mx + c) je považovaná za tangens dve medzery. Krok 4. Line up (x1, y1) a (x2, y2), aby si Y-osi systému súradníc Palmprint, a používať čiara prechádzajúca stredom týchto dvoch bodov, ktorá je kolmá na os Y, na určenie Pôvod systému súradníc. Krok 5. Výpis subimage s pevnou veľkosťou. Potrebujem len Krok 2 Krok 3 a a budem gracefull. vďaka všetkým

Vážení shimaa_3011, môžete mi povedať, ako to urobiť Step2? Neviem, aký typ algoritmu alebo funkcie pre použitie v prostredí MATLAB. Vďaka!

Vážení chen0412! Sa vám podarilo dokončiť zdrojový kód Palmprint o uznanie? Ak áno mohli by ste mi pomohol trochu s kódom? Ďakujem moc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back