PA simulácie chyba v ADS

Z

zhaofeng1983

Guest
Keď som bol simulujúce PA v ADS, status okno "riešenie zlyhalo sourcelevel ....." Ako to môžem opraviť tento problém?

Plz povedz mi 1) testovanie, ktoré u hral. 2) Ak je ur vykonáva analýzu AC vyberte P1 tón zdroje a riadneho výkonu v dBm, alebo v dB.

Harmonické rovnováhe simulácie. Pre simuláciu PAE.

Čo je zdrojom pomocou ur? Je frekvenčný zdroje sa snaží zvýšiť úroveň výkonu zdroja, a či to bude fungovať alebo nie khouly

tam je veľa pomôcť a napríklad dizajn ADS, prečo sa učiť krok za krokom ich simulácie metódou a výsledok calcultion metóda je veľmi dobré a ľahko sa používa.

Obvodu a stav okien správy sú v attatching dokumentov Riešenie problémov sa stane, keď s11_rho zvyšuje. Má to vplyv na výsledok simulácie? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Jedná sa o okruh

Vlastne, ja používam najjednoduchšie PA napríklad v reklamách. Ja len nahradiť časť PA s mojím PA preložené z Spectre.

Overil som si schému obvodu, čo je použitie kontrolovaných zdrojov v ur schéme, môžu robiť problém khouly

V ADS, ako preložiť jeden-end signál na diferenciálnej signál? Potom, ako je to rozdiel na jeden? Musím brať do úvahy účinok zaťaženia na oboch stranách. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] ja používam VCVS ideálne transformáciu jedného konca signál na rozdiel jedného. Tiež som sa snažil transformátor, ale rovnaký problém pretrváva.

Jo, napríklad u Balun alebo VCVS môže u poslať schému a budem kontrolovať, že som si skontrolovať okruh dobre v ľavom hornom rohu tohto zdroja a VCVS u použitia nie je uzemnený, miesto pripojenie na zemi

Jedná sa o celkový obvod. Pridal som GND, ale stále nefunguje.

Mám simulovaného obvodu je dióda excede výbuchu prúd v obvode ur, môže to spôsobiť problémy sa snaží zvýšiť maximálny prúd Paramtery v ňom khouly

Ako sa u nájsť diódy prúd? Nenašiel som, že v stavovom okne.

Nechcel som nič upravovať, to je môj normálne nastavenie, ale v HB chcete skontrolovať stav podrobne khouly

Môžeš vyriešiť problém, a povedzte mi, kde ste zmenili? Díky moc.

-------------------------------------------------- ------------------------------ Overil som si schému obvodu, čo je použitie kontrolovaných zdrojov v ur schéme, Tiež môžu robiť problém khouly [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] -------------------- -------------------------------------------------- ---------- Overil som si schému obvodu, čo je použitie kontrolovaných zdrojov v ur schéme, môžu robiť problém khouly

Riadený zdroj je zvyknutá na model Vplyv záťaže na výstupe PA. SpectreRF použiť túto metódu k realizácii jedno-až-diferenciálnej transformácie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back