P89c669 Chyba: Nedá sa pripojiť k zadanej prenosovej rýchlosti

J

jitendrabatham

Guest
Ahoj, ja som Jitendra Batham z Pune, robím projekt pomocou Philips Microcontroller P89c669, ale vytvára problém pri vypaľovaní hex súboru, čo znamená, že je chyba, ktorá je "Nedá sa pripojiť na zadanom prenosovú rate.Try zníženie prenosová rýchlosť, reset hardware do režimu ISP znova ". Môže niekto mi riešenie tohto. Vďaka, Jitendra Batham.

Ahoj, používate Flash Magic (Google je váš priateľ)? Ak nie, urobte tak. Ďalší náznak, daný chybové hlásenie, ste sa snaží znížiť prenosovú rýchlosť na povedzme 9600? Na strane vedomie, že ak robíte nový projekt, možno budete chcieť skontrolovať ARM procesory Flash, k dispozícii na rovnakej (alebo iné) spoločnosti. Bob

Thnx Bob, ja hav Google používa webové stránky, ale stále nemôžem nájsť riešenie. Áno, aj hav zmenil rýchlosť tiež, ale problém je rovnaký. Daj mi nejaký iný nápad, ako vyriešiť problém. S pozdravom, Jitendra

Dobrý deň, ste uzemnenie PSEN PIN? Máte k zemi tento pin pre zavádzač v P89C669 pre komunikáciu s PC

Ak je to podobné Dallas 89C450, potom musíte zvoliť prenosovú rýchlosť v závislosti na kryštáli pripojený k P89c669! Takže sa nemusíte znížiť na 9600, pretože každý používa 9600. Pozrite sa na datasheet vybrať správnu prenosovú rýchlosť! Rovnako ako rajeshkumar123 už bolo povedané, máte začať zavádzač správnym spôsobom? Správne úrovne na správne kolíky? Dallas sa musím nastaviť tri kolíky na správnej úrovni. Neviem, s P89C669: (opäť skontrolujte listu.

Ahoj Rakeshkumar som hav spojené PSEN PIN k zemi, ale je to stále nefunguje. Ja používam Philips mikrokontrolér, prosím, daj mi ďalšie rady, vďaka, pozdravom, Jitendra.

Ahoj Jitendra, môžete mi poslať schému regulátora len tak, že môžem byť v oveľa lepšej pozícii pre odpoveď. Čo sa týka S. Rajesh Kumar

[Quote = jitendrabatham] ... ... Prosím, dajte mi ďalšie rady, ... ...[/Quote] Myslím, že som ti dal najlepšiu možnú radu, skontrolujte datasheet , alebo aspoň post je tu preto, aby sme všetci mohli prečítať, že so sebou:) Aj čo iné ste už skúsiť?

K dispozícii je [url = http://forum.flashmagictool.com/index.php?board=10.0] živé a užitočné fórum na stránkach FlashMagic [/url], s FM autora navštevovať pravidelne. Možno budete chcieť začať s čítaním k pomerne rozsiahlej [url = http://forum.flashmagictool.com/index.php?topic=3273.0] FAQ [/url]. JW

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back