P * otel DXP nc vŕtanie tvorbu súborov

P

psmeets

Guest
Nazdar,

1) Keď som chcete exportovať svoje Pr * tel D \ X \ P súboru Gerber a vŕtačky NS súboru potom niekedy výstup nie je čitateľný v nezávislé Gerber gerbview ako divák, len v Camtastic - čo je produkt Altium.

2) Keď som zmeniť vrstvy, ktoré majú byť vyvezené potom niekedy staré vrstvy ešte môže byť videné, keď je generovaná C * mtastic súboru.Je to chyba, alebo mám niečo zle?

Existuje spôsob, ako previesť Pr * tel formáte Gerber tak skutočné a reálne Excellon je vyvážený?Dúfam, že niekto mi môže pomoct, trčí po dobu 2 týždňov.

Vďaka všetkým!

DXP výstupy štandardného formátu Gerber.Neexistuje žiadny konverzný potrebné.Ak nemôžete prečítať súbory s ostatnými divákmi, robíte niečo zle.

Ste vyrábajúce RS274X alebo RS274D súbory?Ak vytvárate RS274D súbory, musíte mať apeture súbor s nimi, alebo si nemôžete prečítať riadne do akéhokoľvek prehliadača Gerber.RS274X má vloženú apetures, takže nepotrebujete ďalší súbor.

Budete používať termín "vývoz", keď hovorí o Gerbers.DXP má menu "Fabrication Výstupy> Gerber Files", ktorý umožňuje nastaviť jednotlivé vrstvy a výstupné parametre.Ste si istí, nastaviť výstupný správne?

Nc vŕtanie súbor je výstup v dvoch rôznych formátoch od DXP.Jedným z nich je Excellon binárny súbor, druhý je textový súbor.Použite textový súbor - prakticky nikto používa binárne verziu.

Gerbview má problémy s niektorými flash apetures v každom súbore Gerber.Môžete skúsiť Viewmate, CAM350, Gerbtool, atď Existuje veľa divákov tam.Viewmate zadarmo na adrese:

h ** p: / / www.pentalogix.com / Download / download.html

(*= T)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back