P Channel MOSFET vodič

J

jkahn

Guest
Snažím sa nájsť ovládač pre brány MOSFET Channel P, ale nemôžem nič nájsť. Nejaké návrhy? Id =-6.5A, VGS =-10V a VDD =-50V.

ospravedlňujem ..... Bol som confucing, pretože nedávno som musel ísť ap kanál, a zvolila namiesto toho použiť (lacnejšie) n kanál a že vysoká bočná ovládač. Každopádne ... pre Pchannel IR môže mať niečo uvidím ........ čo je vaše obvodu napätie? budeme mať potrebu izolovaného vysoké bočné disku? Je tento kanál pa v konvertor Dolac. Viete n kanály sú lacnejšie a rýchlejšie prepínanie. môžete riadiť ho s push-pull NPN / PNP pár? ak dáte colného sadzobníka bude zrejmé, ako ho riadiť.

Staviam spínacím časom testera na testovanie kanála p MOSFET. Mám na mysli použitie IXDD414 s GND pripojený k bráne a von od zdroja. Nie som si istý, či to bude fungovať, som mal v minulosti problémy, plávajúce vodiča čipy. Budem používať opto izolovať pulz od vodiča. Myslím, že som zverejnil špecifikácie v prvom príspevku.

Radšej by sa mal pripojiť non-izolované gate-IC ovládač s VCC a GND so zdrojom na negatívne ponuky, pomocou invertovaný vstupný signál. Nečakám, že špecializované P-kanálové ovládače byť availalble. Alebo navrhnúť vlastný.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back