P-CAD 2004 skúšobné

E

epp

Guest
Kde nájdem P-CAD 2004 alebo 2002, skúšobné sťahovanie?Nie je existuje na oficiálnej stránke.
Vďaka.

Ak sa zaregistrujete na stránke pošlú testovacie CD pre váš domov.

leomecma

leomecma Napísal:

Ak sa zaregistrujete na stránke pošlú testovacie CD pre váš domov.leomecma

si môžete stiahnuť skúšobnú PCAD2004 tu
http://www.altium.com/pcad/resources/downloads/trial/P-CAD2004_Trial_nolibs_sp1.zip
Musíte si stiahnuť libs zvlášť (odkaz vyššie inludes niektoré základné libs len)

fdemir Napísal:

si môžete stiahnuť skúšobnú PCAD2004 tu

h ** p: / / www. @ ltium.com/pcad/resources/downloads/trial/P-CAD2004_Trial_nolibs_sp1.zip

Musíte si stiahnuť libs zvlášť (odkaz vyššie inludes niektoré základné libs len)

pošlú heslo pre tento zip súbor po tom, čo sa zaregistrujú na stránke pre stiahnutie kitu.

Sergiu_Q Napísal:

pošlú heslo pre tento zip súbor po tom, čo sa zaregistrujú na stránke pre stiahnutie kitu.

Je mi ľúto.I Zabudnuté dať heslo.
heslo je: 6NEWJGBHSR4WZQPWGL2U89PCG8RCSW

Nazdar!
Môžete mi P-CAD 2004 súd (dátum vydania 15. December.2004) na stiahnutie.Verzia s integrovaným SP1 nejaké problémy pre mňa.
Vďaka.

Pozrite sa na tento odkaz:

http://www.pcad.com/resources/downloads/u budú vyzvaní na zadanie dátumu a až potom u môžete stiahnuť softvér tak ľahko ...

zaki_shan Napísal:

Pozrite sa na tento odkaz:h ** p: / / www.pcad.com/resources/downloads/u budú vyzvaní na zadanie dátumu a až potom u môžete stiahnuť softvér tak ľahko ...

Thanx Fdemir pre zdieľanie ....... Kde môžem získať knižnice z ..... nemá žiadne knižnice!!

Chcem, aby opravu ..... skúšobný softvér má niektoré knižnice .... som sa videl, že v zložke pcad pred ....
Thanx epp, ktoré som navštívil miesto, ale pred odoslaním ju požiada o užívateľské meno a heslo ........ Can u mi priamy odkaz na miesto, kde môžem stiahnuť ďalšie knižnice z .....
thanx

MNomanA Napísal:

Chcem, aby opravu ..... skúšobný softvér má niektoré knižnice .... som sa videl, že v zložke pcad pred ....

Thanx epp, ktoré som navštívil miesto, ale pred odoslaním ju požiada o užívateľské meno a heslo ........ Can u mi priamy odkaz na miesto, kde môžem stiahnuť ďalšie knižnice z .....

thanx

Oh yeah! To mám ....Thanx ....
Myslím, že som robil niečo zle, než ako to bolo so žiadosťou o meno .........
Thanx epp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back