pýtať súčasnej referenčnej pomoc

C

copoler

Guest
Ako môžem dizajn PTATcurrent odkaz v 1.8v supply.The obvode je len jeden v page391 (Razavi je "Návrh analógových integrovaných obvodov CMOS"). Thank u!

Vážení copoler,
VDD = VDS (M3) VGS (M1) VBE1
VBE1 je funkcia quicent prúd v ňom.To sa znižuje s poklesom I. Takže ste mohli chooes riadne I to vedie k VBE na 0.5V pri menovitom temp.VBE má Tempco od-2mV / C.Takže pre -40 by ste hit VBE z, 625 V
VDS M3 mohol byť medzi 0,15 a 0,2
Takže sme vľavo s VGS (M1) a 1,8 -. 2-.5 = 1,1
to sa musí rovnať V. (m1) Von (m1).
Vidieť, že máme čo pracujú v dodávkach rohu (1,8 ± 10%)
Ak R je ideálne si najhoršom prípade by sa
Temp =- 40, słowny slowP a 1.62V ako VDD.
Ako R, ale nie je ideálne, si mohli vybrať výskumu, ktorý má negatívny TC tak, temp.znižuje R by zvýšilo by to zníženie IAS I = ΔVbe / R.by to zníženie VBE cez Diode BJT 'a tiež nižšia Von requirment pre M1 a M3.
I = ΔVbe / R = (VBE1-VBE2) / R
(VBE1-VBE2) = Vt * ln (n)
Vt = thernal napätie = 25.2mV pre 25C
Hope it helps

Thank u Ambreesh!
Ale teraz mám ďalšiu otázku:), keď som sa. Dc R2 s temp zametať, zistil som, že VOUTE to byť konštantný s R2/R1 * ln (n) <17.6, a VOUTE rovnala asi 1.05V.How to stalo?
I simulovať okruhu Hspice2004.W.Added po 28 minútach:Ďalšia otázka:)
Ak sa aj použitie obvode Figire11/18, zamestnávajú chyba zosilňovač miesto 2 NMOS, ako aj zaujatosť zosilňovač? Som dokonca ešte Vref, ako môžem získať aktuálne zdrojové?

Pozdravy!

Vážení copoler,
Nemohol som sa dostať to, čo sa snažíte, aby mi vysvetlil.
Ste urobili záťah DC teploty a to, čo ste pozorovať?
Ste r pomocou rovnice 11,37 dostať Vref.
Dostávate pomer R2 a R1 by differenciating 11.37 (u mohla odkazovať na pekár Le Boyce a tiež)
Please elaborate váš problém.
Pokiaľ ide o tú druhú otázku,
Amp výstup riadi všetky 3 horné PMOS.Teraz to aj ďalšie jednotky, ktoré u PMOS pripojiť diódu NMOS zaťaženie.Z tohto mirroe prúd do chvosta prúd zosilňovača.
Mohla odkazovať na priložený papier rovnaké.Budete rozumieť.A spätná väzba kontroly kľudový prúd.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Ak nemôžete dowmload to môžeš dať na poštu mne v ambreeshb (at) kpitcummins.com

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=112642&highlight=bandgap
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=111533&highlight=bandgap

nuiscet Napísal:

Ako zlepšiť rôzne sadzby pýtať napätie / prúd?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back