pásmový filter ADS pomocou špirálovej cievky interdigC?

E

electronicman

Guest
Ahoj, ja som návrh banpass filtra pomocou plošných koncentrovaný element (špirála cievky a medziprstových kondenzátor) na 10GH.It je jednoduché to s L, C v ADS koncentrovaný prvok, ale problém som narazil, keď som sa snažil previesť sústredený elementov hodnoty z oridinary jeden planárne sústredenými prvok a spojiť ich simulácia výsledky nezodpovedajú určený pásmovým filtrom (v prepočte každý koncentrovaný L s špirála cievky a každý koncentrovaný C medziprstových kondenzátor). niekto povedal, že preto, že parazitné prvky vo vnútri rovinné sústredenými prvky. Ako môžem prekonať parazitné prvok vnútri sústredenými prvky? Ako môžem navrhnúť pásmovým filtrom pomocou špirálovej cievky a kondenzátora interdigitálna? Čo by som mal navrhnúť môj elemnet efektívnej hodnoty na akej frekvencii? vďaka

v 10 GHz u môžete použiť mikroproužcích, namiesto toho, sústredenými prvky khouly

Ahoj electronicman Aj keď u použitie mikropáskové prvky tam r i parazitné prvky prídu na obrázok. koľko missmatch ur dostať? Skontrolujte prepočty. Pri použití u kondenzátora, aby šírka čiary pásu malých a veľkých, kedy u použitie cievky, aby šírka čiary malého zníženie vplyvu parazitných prvkov, dúfam, že to pomôže Abhishekabs

Ak máte kandidát rozloženie pre špirálu alebo kondenzátor na reklamy, môžete použiť Sonnet Lite na simuláciu zariadenia a dať model späť do ADS. Myslím, že som videl, že najnovšia verzia Sonnet Lite má rozhranie pre ADS, takže môžete poslať komponent Sonnet pre EM simuláciu a získať rozloženie komponentov v roku reklamy s S-parametrov modelu a rozvrhnutie sa pozerajú podobný symbol schémy. Myslím si, že môžete vyladiť geometriu v simulátore Sonnet naladiť prvok geometrie. Sonnet je náhradná schéma odsávača, ktoré sa hodia aj obvod ekvivalentný PI-sieť sústredenými prvkami. Niekedy to pomôže vidieť, aké sú vaše parazitárne a straty vyzerať. - Max

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back