Oznámenie e-mailom oneskorenie

A

alexan_e

Guest
Ja som v súčasnej dobe prijímanie emailov (gmail) oznámenie o reakciách či PMS po 6 hodinách alebo viac, má niekto rovnaký problém, alebo je to len mňa?

Len som si oznámenia prostredníctvom ovládacieho panela, takže nemôžem povedať. Keith

Mám rovnaký problém tu, ale oneskorenie nejaký čas je veľmi dlhá až v 12 hodín, prečo je to tak [COLOR = "silver"] --- Aktualizované --- [/COLOR] Mám rovnaký problém u nás, ale oneskorenie nejaký čas je veľmi dlhá až v 12 hodín, prečo je to tak

Tam bol problém v posledných niekoľkých dňoch, ale správca opravil, mal by sa vrátiť do normálu čoskoro. Vedomie, že som mal podobné problémy v minulosti, ale títo boli spôsobené z môjho mailu a nie vo fóre, e-mail bol odosielať z fóra, ale bol prijatý neskoro z mojej poskytované. To je možné skontrolovať, ak budete porovnávať odosielanie dostať čas, ak je problém spôsobený fóre potom neskoro email by mal mať rovnaké posielať prijímať časové značky, čo znamená, že to bolo poslať neskoro, ale dostal ihneď. Na druhú stranu, ak vidíte odosielanie časovú pečiatku, ktoré je hodín pred obdržíte e-mail, je to váš poskytovateľ chyba. Tu je, ako môj send-prijal vyzeral v tomto prípade, že bol forum poruchy [PRIPOJIŤ = CONFIG] 80301 [/ Attaché]

že je v pohode budem kontrolovať ju a po mojej prob čoskoro

chlapci latencia je viac ako 15 hodín som ja ešte dostávať Včera oznámenia :-|

Ja taky, som nedostal žiadnu následnú oznámenia v posledných 15 hodinách. To mal byť pevne včera, ale myslím, že to je čím ďalej horšie, už som kontaktoval správcu.

Toto oznámenie bolo vydané v niekoľkých minútach, takže myslím, že sme sa vrátili do normálu.

Jo aj dostali všetky mojím upozornením veci späť k normálu myslím

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back