ovplyvnenie mixer a VCO

S

STOIKOV

Guest
Budem charakterizujúce mixer a VCO (900MHz) a má isté pochybnosti o ovplyvnenie.Potrebujem tieto napätia:

- 3.3V a 5V pre účely VDD
- 1.2V a 2.56V pre ovplyvnenie, ktoré boli brány MOS
- Variabilné 0-5V upraviť VCO frekvencie, ktoré boli brány MOS

Môj plán je použitie batérií a dostať požadovanú napätia do low-šum nízky-odpadlík regulátory, umiestnené v PCB.

Čítal som, že RF tlmivky sú použité odovzdať DC na okruhu a potlačenie RF z obvodu.Moje otázky sú:

- Sú tlmivky potreba v tejto práci frekvencii, alebo to nie je dôležité?
- Sú potrebné tlmiviek vo všetkých napätie popísané vyššie?
- Budem potrebovať RF sýtič na výstup DC?
- Ako bude jednoduchý spôsob, ako realizovať sýtič?induktora, induktor skrat kondenzátor, cievka odpor kondenzátor skrat?
- Čo je zložka hodnoty (L, C)?

vďaka!

dobre Presnejšie povedané, keď som charakterizoval prsteň VCO, myslím, že RF sýtič, je potrebná medzi napájania DC alebo batérie a obvod MOS (ako obrázok ukazuje), pretože v tomto uzle môže existovať RF.
Čo ovládanie DC napätie, tiež by mal mať tento druh obvodov, alebo nie je potrebné?

vďaka!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Nie, Vcontrol nepotrebuje sýtič alebo podobný obvod pre izoláciu RF a DC kvôli veľmi nízkej CDG capacitance.If použiť zdroj napätia riadiť chvosta prúd, to bude cca.skrat pre striedavé v malých signálu rovnocenné.

myslíš kapacitné medzi gate-a-source?alebo CDG?
Gate bude napájaný zdrojom premenné DC.

STOIKOV Napísal:

myslíš kapacitné medzi gate-a-source?
alebo CDG?

Gate bude napájaný zdrojom premenné DC.

Chápem BigBoss, čo VDD uzla, to je hovoril, že by RF prúdi to kvôli RF existuje v mozgov uzla.Simulator ukazuje len DC napätia v tomto uzle, možno preto, že zásoby sú moc nastaviť ako ideálny?

STOIKOV Napísal:

Vidím BigBoss, čo VDD uzol, je to hovoril, že by RF prúdi to kvôli RF existuje v mozgov uzla.
Simulator ukazuje len DC napätia v tomto uzle, možno preto, že sa napájanie nastaviť ako ideálny?

RF sýtiča mám na mysli použitie v výstupy z mojich regulátorov pre účely VDD je:

http://www.minicircuits.com/ADCH-80.pdf

nasledujúci obvod prenášajú z jedného vstup do diferenciálnej výstup.Input_1 a jeho zaujatosť sa používajú na zaujatosť-tee, zatiaľ čo v input_2 je len zdrojom DC polarizovať, že tranzistor.Predpokladám, že táto posledná DC zdroj nie je potreba dusiť?
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back