ovládateľnosť a pozorovateľnosť

C

carrot

Guest
Ahoj, čo je ovládateľnosť a pozorovateľnosť s ohľadom na overenie? Môže mi niekto prosím komplikované.

ovládateľnosť znamená, že vnútorné uzol môže byť nastavená prostredníctvom poskytovateľov primárnej vstupy, pozorovateľnosť znamená, že štát, vnútorné vnútorné uzly možno pozorovať prostredníctvom primárnych výstupov niektorými prostriedkami, ako je spôsob snímania. [Quote = mrkva] Ahoj, čo je ovládateľnosť a pozorovateľnosť s ohľadom na overenie? Môže mi niekto prosím komplikované. [/Quote]

ovládateľnosť: U môže riadiť vnútornej časti cez podnet. pozorovateľnosť: U môžete sledovať vnútornej časti variácie cez výstupné rozhranie odkazujú na písanie testbench

Ako ostatné členské zmienil ovládateľnosť znamená vnútorný uzol môže byť nastavená prostredníctvom poskytovateľov primárnej vstup - to súvisí s vstupných pinov na flop pozorovateľnosť znamená vnútorný uzol možno pozorovať prostredníctvom primárnych výstupov vyhľadávania reťazca alebo inými spôsobmi - to súvisí s výstupné piny na flop.

S ohľadom na overenie! Ja som nt jasné! y sa u potrebovať ovládateľnosť a pozorovateľnosť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back