Otvoriť a krátke Dembedding

M

magneto_cool

Guest
Ahoj, ja som v súčasnosti hľadá v prevedení de-vkladanie pomocou otvorených a krátky test štruktúry. i vyskúšať túto metódu v ADS (pomocou mikropáskového elementu), ale zistil, že de-embedded výsledky ukazujú výrazný rozdiel od skutočných výsledkov. Môže niekto vysvetliť dôvod. Pripojené súbory sú inzeráty a ppt diapozitívy môj návrh. Akákoľvek pomoc je veľmi vítaná.

Ahoj, som znovu pripojil súbor, prosím, vziať alook a uvidíme, či môžete pomôcť Děkuji moc

Myslím si, že neuvažujú o otvorený koniec a krátky koniec efekty obsiahnuté v Mloky a MLSC modely. Skontrolujte, či v ADS pomoci týchto dielov. V skutočnosti si deembed prácu pre nízku freqs, kde tieto účinky sú zanedbateľné. Snažte sa používať normálne Mlyn namiesto týchto dvoch blokov. Dúfam, že to môže pomôcť. Navyše viete, že existujú v ADS bloku (Deembed2), ktorý je navrhnutý presne tak, aby sa zabránilo výstavbe všetkých týchto rovníc? Mazza

Ahoj Vyzerá, že je rovnica, nie sú správne. Čo je zdrojom rovníc?

Ahoj, som prijal túto metódu odkazovanie na pripojené dokumenty. Môžete si vziať aj pozrieť a poradiť, ako by som mohol urobiť presnejšie de-vkladanie. Veľmi vám ďakujem

Dobrý deň, krátke otvorené kalibráciu, ktorú ste použili funguje, ak nie je vnútorné parasitics. Mám APLČTI príklad. Váš test CKT (ADS_deembeding.dsn) obsahuje dva parazity tline Tline je Cshunt + + Lser Cshunt (zjednodušená). Takže vaše testovacie CKT zahŕňa to vnútorné parasitics a metóda nie je použiteľná pri vysokých frekv

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back