Otázky týkajúce sa tepelného šumu

J

Julian18

Guest
Dobrý deň, niekto, kto číta bruccoleri na papier širokopásmové CMOS nízkošumový zosilňovače Využitie tepelný šum Cancelsing môže mi pomôcť na niekoľko otázok 1. Ako zmierniť hluku od zdroja nasledovník v druhej etape? 2. Ako na zmiernenie hluku z prúdové zrkadlo na výstupe? Ak zvýšime napätie, najvyššia rýchlosť tranzistora, prišli by sme o niektoré headrooms a zabiť a získať lineartity? 3. Ako sa tento spôsob riešenia vyvolané brány hluk? Tiež môže niekto nahrať alebo poskytnúť URL na stiahnutie doktorát papiera? Všetky návrhy by ocenili. Julian

Tam to vlastne kniha na tému: "Širokopásmové zosilňovače nízkošumový Využitie tepelnej Noise Cancellation" - F. Bruccoleri, E. Klumperink & B. Nauta (ISBN 1-4020-3187-4), keď som ešte nečítal veľa na túto tému by som predpokladať, že by konali len tieto techniky pre prvú fázu by ANS nemusia obávať hluku druhej etapy veľa ... je tomu tak?

No, Celkovým cieľom je minimalizovať hluk tranzistora, tak druhého stupňa, je tiež dôležité. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] BTW, vyvolané brána hluk nie je o tú, pretože ten zvuk je modrý, je to tak?

Myslím, že väčšinou sa nemusíte starať o druhej fáze, ak je na vstupe podľa hluku z prvého stupňa je najmenej 3 alebo 4 krát väčší než druhý stupeň, pretože nekorelované zdrojov hluku pridať ako root-suma- na druhú. Všeobecne platí, nemyslím si, že môžete ignorovať vyvolané brány hluk, ale zase nie som expert

[Quote = lladnar23] Myslím, že väčšinou sa nemusíte starať o druhej fáze, ak je na vstupe podľa hluku z prvého stupňa je najmenej 3 alebo 4 krát väčší než druhý stupeň, pretože nekorelované zdroje hluku pridať ako root-suma-kvadrát. Všeobecne platí, nemyslím si, že môžete ignorovať vyvolané brány hluk, ale zase nie som expert [/quote] No, frekvenčný rozsah tohto dokumentu je pod 2 GHz, a od vstupná impedancia musí zodpovedať 50Ohms, aj , že GM bude dostatočne veľká, aby sme mohli bezpečne zanedbať vplyv hluku vyvolané brány. Mám pravdu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back