Otázky týkajúce sa prechodu napájacie zdroje

K

Kon Zaw

Guest
Teraz sa učím o zmene režimu a meniče energie. Naučil som sa, že prechod PW zdroj môže dať theoritically regulovaného 15V DC z 15V DC zdroja pomocou PWM spôsobom. 1. ako málo môže napájať aj SPOTREBA sú transformátora a tranzistorov? (to je ako perpetuum mobile mechine!) 2. Ako je možné sa dať transformátor pracovať pre DC? 3. Ako môže PWM základne prúd spínacieho tranzistora pomoc pri zaťažení nariadenia? Prosím, dajte mi obraz a detaily. Som mätúce. vďaka

Dobrý deň Vážení Kon Zaw! Mám ťa eBook, môže to pomôcť. Vďaka!

[Quote = Mansour_M] Hi Vážení Kon Zaw! Mám ťa eBook, môže to pomôcť. Vďaka [/quote] Mansour, potrebujem vašu pomoc pri zapnutí napájania. Prečo sa môj spínaný zdroj vždy rána poistky. My spínaný zdroj prúd je 3A a skontrolovať, či je použitie 8A poistku. Ale nejako to vždy rana poistky. Som veľmi mätúce, ako to zistiť. Pretože ak som dal novú poistku potom idem pozrieť sa na to, že bude fúkať poistky. Ak používam vyšší rating poistku potom je tu možnosť, že vysoko aktuálne k poškodeniu ďalších súčastí. Prosím poraďte, čo mám robiť na túto tému. Som naozaj začiatočník v tejto oblasti. Zapnutí napájania riadiaceho systému je takmer rovnaké ako sa spomínate v e-knihy, ktoré nahráte vyššie. Vďaka.

Drahý priateľovi, čo som pochopil, že problém, pretože dochádza ur napájania je krátka. Skontrolujte pripojenie a skúste to znova. Veľa šťastia S pozdravom, Muhammad Ali

Vážení fazan83 Spýtal som sa svojho učiteľa o svoje Pb. nie je ur prepáleniu poistky len zapnúť a po niekedy? Ak sa rana immdiately, môže byť PB výstupnej časti krátky, krátky alebo transformátor swithcing tranzistorov krátke. Ak sa niekedy u skúšky, kontrolovať sekundárne striedavé napätie na výstupe transformátora. Môžete byť schopní oddeliť zlé sekcii. Prosím, podeľte sa ma, či si u dobrej knihy o napájanie sw. vďaka

[Quote = Kon Zaw] Vážení fazan83 Spýtal som sa svojho učiteľa o svoje Pb. nie je ur prepáleniu poistky len zapnúť a po niekedy? Ak sa rana immdiately, môže byť PB výstupnej časti krátky, krátky alebo transformátor swithcing tranzistorov krátke. Ak sa niekedy u skúšky, kontrolovať sekundárne striedavé napätie na výstupe transformátora. Môžete byť schopní oddeliť zlé sekcii. Prosím, podeľte sa ma, či si u dobrej knihy o napájanie sw. Vďaka [/quote] Vážení Kon Zaw, Nowdays väčšina ic riadené SMPS majú OCP a skratu funkcie. Ak je výstup je krátky (záťaž je krátky), ponuka sa zmení na burst režimu. Normálne spálená poistka problém súvisí základných zložiek.

Ahoj! PWM je veľký schéma modulácie .... Ale sú tu nevýhodu ... Hlavným problémom pri PWM tam nie je operationnal miesto: to je spustenie. Má vaše prepáleniu poistky v normálnej prevádzke, alebo na štarte? Ak máte 15V hlavný napájací zbernicu a zaťažení 2 ohmy, pri spustení, môže správca PWM neobmedzuje v zhone prúdu, tak tam bude 15V na 2 ohmy, a vaša poistka vyletí ... Mali by ste obmedziť nárazový prúd ... Aký druh energie mosta používate? Poistka môže vyhodiť, pretože strieľať cez vo vedení výkonového tranzistora (vysoké a nízke tranzistor mohol viesť v rovnakom čase ... skratku napájací zbernicu na zem ...) by ste mali pridať mŕtvy čas tranzistora príkazu . V SMPS, je vždy energia stockage zariadenia. Mohlo by to byť kondenzátor v cuk, alebo induktor v Buck / posilnenie / flyback .... Ak je induktor, pozor na saturácia prúd pri veľkom zaťažení .... V neposlednom rade môže byť oscilácie medzi zaťažením a PWM riadiaci systém .... mali by ste sledovať výstup PWM, a pokúsiť sa zaviesť odchýlka (v záťaži, moc železničnej a v príkaze ....) Veľa šťastia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back