otázky týkajúce sa používania Alter qu (at) RTU II

P

pravi

Guest
Hodlám využiť Alter qu (at) RTU II

Moje pochybnosti je

Ja som vytvoriť projekt v Verilog a keď som sa ísť na simuláciu bude Alter qu (at) RTU urobí automaticky simulácie syntézu a časovanie analýzy ...

ak áno, aké sú nástroje, aj akýkoľvek vstavané nástroje sú tu pre simualtion, syntézy a časová analýza, čo to je ...

druhá ..

Videl som možnosť prepojenia ModelSim a firiem Synplify pre ..... kdybych súvisí to ... budem musieť získať licenciu, alebo
licencie budú tiež zahrnuté do Alter qu (at) RTU II vydanie ..

na plný design tok je tu

Ak vytvoríte projekt v Verilog potom qu (at) RTU nebude robiť automaticky simuláciu syntézu a časové analýzy ... ak si vytvoríte. VWF súbor a pridať ho do svojho projektu ....

Ak chcete [My pochýb o tom, je ...]
Ak chcete QuartusII robiť simulácie, mali by ste vytvoriť súbor "*. vWF", a pridajte ho do svojho project.And, potom by ste mali pridať svoj signál uzla do VWF súboru a nastavenie simulácie waveform.Last, kliknite simulačný nástroj ikonu. môžete vidieť vaše krivky.
Ak chcete [druhá ..]
V mojej skúsenosti, qu (at) RTU je powr dost pre vaše úroveň:) Pre túto chvíľu by mal váš undertstand qu (at) rtus.As ModelSim a firiem Synplify pre, všetci sú mocné nástroje, ale trochu zložité pre vás:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back