Otázky týkajúce sa používania a učenia skript v Perlu

B

badola

Guest
Mám súbor asi 22.000 liniek .... každý z nich mám vzor čísel, ako je napríklad ... .. .... 88.3125 Chcem odstrániť toto číslo zo všetkých liniek ... takže chcem perl skript pre to .. Môžete mi pomôcť v tomto ?????? Ako môžem prečítať súbor skriptu v Perlu?

ONE WAY v čase, keď cítim, je možné si u každého riadku súboru naraz a rozdelí sa každý riadok do poľa, a vrátiť sa až na posledný prvok, vložiť ho do iného súboru while (<>) {@ = split ($ _) x = @ spojenie (@ ba .. dal b}

Badola miesto skript v Perlu, je to u otvorením súboru v editore VI, a zadaním nasledujúceho príkazu:% s / pattern_to_be_replaced / / g Sree

thnks pre ur pomôcť ... Teraz mám iné riešenie ... môžeme urobiť to, čo pomocou nahrávacieho možností editora vi ......

alebo môžete použiť inline úpravy v Perle dokonca bez otvorenia súboru. shell $ perl-pi "s / \ d + \. \ d +$//" súboru To zmení názov súboru s regex aplikovaný na každý riadok.

som upgrade na Perl. Potrebujem pomoc o tom, ako napísať skript v Perlu pre automatizáciu operácií v Modelsim. Rovnako ako kompilácie, simulácia, dodal wave ... Pracujem na Windows ... či je jeho možnosť uplatniť ModelSim pomocou skriptu v Perlu? láskavo pomôže ...!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back