otázky týkajúce sa postupu pri návrhu OP TSMC018 technológie

A

airboss

Guest
Ahoj, som dostal špecifikácie a mám na dosiahnutie zisku, v TSMC018. potom, čo prúd a prideľovanie overdrive napätie, ja som simulácie. Rozbalil som GM a ro pre každý tranzistor, a pripojte čísel do zisku rovnice pre výpočet zisku. Avšak, poradie veľkosti zisku som dostal od výpočet je oveľa nižšia ako požadovaný zisk. Nemyslím si, že môžem vyriešiť tým, že jednoduchým zvýšením dĺžky alebo aktuálne. Na druhú stranu, aj simulovaný zložené cascode zosilňovač. odpoveď AC simulácia ukazuje zisk je 52 dB. Potom som našiel ro a generálny riaditeľ Každý tranzistor (na základe Point dc simulácie), a potom pripojte do zložené rovnice cascode zisk, a potom som dostal niekoľko 8.1xxx, čo je hlboko pod 52 dB. Prečo je taký rozdiel v tomto prípade? to znamená, či návrh spĺňa požadované zisk, nemôžeme robiť žiadne ručné výpočty, ale iba simuluje, kým nebudeme mať správne získať? (V učebnici Razavi, on si spočítať, či jeho "odhad" pre VOV a rozdelenie súčasného mu dáva dostatok zisk), alebo môže niekto zdieľať váš návrh postupu, po rozdelení overdrive napätia a nájsť aktuálne? vďaka

Obvykle sa definujú ICMR a výstupný výkon rail-to-rail napätie a použiť špecifikácia pomáha mi môj výpočet Vdsat / VOV. ručné výpočet by sa mal dať vyrovnané stretnutie na simulátore, skontrolujte vaše výpočty najmä vplyv na lambda L

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back