Otázky týkajúce sa popisu verilogA externého zariadenia

A

arbil

Guest
Zdá sa, že téma môj posledný príspevok nie je tak populárne, hehe ... Moja otázka je, ako popísať vonkajšie mosfet? Teraz som si spec vonkajšie MOSFET, ale tam sú niektoré parametre mätúce ma, QG, Qgs, Qgd - (gate poplatok), Cin, súd, Creverse - (skúšané pri 1 MHz). Videl som súbor modelu určitého typu MOSFET dodáva výrobca. NMOS, PMOS (ako CGD) a uzáverom (medzi G a S) sa používa ku konštrukcii modelu. Ale po simulácie, som zistil, že práve Cin je podobné hodnoty v špec. Tak som zmätená. Ktoré parametre spec vonkajšie MOSFET sú rozhodujúce pre celý obvod, ktorý musí byť súhlasný v modeli? Čo je normálne spôsob, ako popísať tento MOSFET v simulácii? A keď chcem popísať v Verilog, aké parametre by mali byť zahrnuté a ako písať, že? Ďalšou otázkou je, ako modelovať induktora s premenlivým odporom? Našiel som v špecifikácii induktora, ktorý je premenný odpor série s cievkou, s hodnotou a * sqrt (f). f je frekvencia I v cievke. Podľa môjho názoru je to len vplyv na odpor v AC signál, takže moc na to súvisí len s časťou AC I v cievke. Existuje nejaký spôsob, ako písať v jazyku, v Verilog alebo popísať priamo v schéme? Veľké vďaka za pomoc, je vítaný žiadnu odpoveď

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back