B
bmwin
Guest
Dobrý deň, ja som návrh OZ v 0.18 procesu pomocou Cadence 5141. Mám niekoľko otázok, každý môže mi pomôcť, prosím: Po prvé, o [color = blue] Napájacie napätie [/color]: Moja operačný zosilňovač má napájacie napätie + / - 1,8. Je to príliš malý operačný zosilňovač dizajnu alebo je prijateľné? Pretože viem, že typická hodnota napájacieho napätia je + / - 3,3 V, alebo + / - 5V. Po druhé, o [color = Tmavomodrá] pásma OZ [/color]: My OZ dosahuje otvorené slučky zisk 121 dB, ale rýchlo klesá. Hoci jednota pásma (pásma zisk) je 83Mhz, 3 dB šírka pásma je len 25 Hz. Je to v poriadku, a ako dôležitá 3dB banwidth je operačný zosilňovač design? Prečítal som knihy, ale len spomenúť jednotu šírku pásma. Posledná otázka, na [color = blue] Cadence Virtuoso ADE [/color]: Chcem vyskúšať vstupné a výstupné napäťový operačný zosilňovač svojho. Beriem parametrické analýzy a sprisahania výsledok pomocou Virtuoso ADE. Ako môžem plot napätie vs napätie diagram vidieť lineárny rozsah napätia. Aj znamená, že X ax je vstupné a Y ax je výstupné napätie. Dúfam, že všetci tu mi pomôže a ja budem vidieť vašu odpoveď čoskoro. Ďakujem mnohokrát. BMWIN.