Otázky týkajúce sa maximálnej dovolenej napätie I / O pinov ....

K

kit_714

Guest
Ahoj všetkým, chcel by som sa opýtať ... Pre CC1000 (RF transceiver), mal by napájacie napätie (Vcc) je 3,3. Avšak, ak sa snažím používať AT89S52 pre komunikáciu s RF čip, bolo by to vplyv na I / O pinov CC1000, pretože I / O pinov 8051 MCU je buď 5V alebo 0, za predpokladu, že napätie na CC1000 je iba 3.3V. Rovnaké obavy by bolo považované za ďalšie SCP1000 IC (snímač tlaku, tiež pôsobiaci pod 3,3 Vcc). A otázka znie ... je možné aj naďalej používať AT89S52 ako master interface tí otroci (CC1000 a scp1000)? Vďaka pokročilej. Kit

Je potrebné na úrovni prekladateľa ako SN74HCT125

Ahoj, som stále nechápe, prečo Tri-štátnej vyrovnávacej pamäte je možné vyriešiť problémy .... Môže mi niekto vysvetliť, o tom viac? A ak sa pokúsite pridať resister znížiť dole napätie a potom sa pripojiť k I / O piny z tých integrovaných obvodov, ktoré pôsobia v menšej napätie, je to možné? Vďaka pokročilej. Kit

Ahoj, však, ako môžem odstúpiť napätie 5V (od 8051 MCU) na 3,3 (CC1000 alebo scp1000) bez toho, aby sa distroy z IC? Vďaka!

Ak môžete, použite port 0 (odvodňovacie priekopa) kolíky s 10kΩ pullups pripojený k 3,3 .. Ako vstup sa tZde kolíky radi prijímajú 0-3.3V úrovni .. Na výstupe, pretože 10kΩ pullups, budú vyrábať iba 0-3.3V .. S pozdravom, IanP

Môže byť venovaná na úrovni posun čipu pomôcť? TI má niektoré príjemné chipset.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back